Μεταγραφές με υπογραφές

Η περίοδος των μεταγραφών στο παγκόσμιο motocross έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν πέσει οι πρώτες βαριές υπογραφές και αλλαγές στρατοπέδων. Ίσως η μεγαλύτερη της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Ryan Dungey στην KTM αλλά ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τον πρώτο αγώνα του ΑΜΑ Supercross και ακόμα περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Justin Brayton(ΑΜΑ)
βετεράνος του αμερικανικού Supercross και motocross Justin Brayton εντάσσεται στην εργοστασιακή αμερικανική ομάδα της Honda για το 2012. O Brayton θα συμπληρώσει τον Trey Canard στην δεύτερη χρονιά του στην εργοστασιακή  Honda και μαζί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα AMASupercross και AMA Motocross πάνω σε μοτοσυκλέτες CRF450R της Honda.

Ryan Dungey(ΑΜΑ)
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ryan Dungey πάει στην ΚΤΜ και περίπου επίσημο μετά την ανακοίνωση της Suzuki ότι δεν θα έχει τον Ryan Dungey στην ομάδα της το 2012. Διανύοντας και την λήξη του συμβολαίου του Dungey με την Rockstar Energy που ήταν πακέτο με την Suzuki, η ΚΤΜ και ο Ryan Dungey έκαναν επίσημη την συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Christophe Pourcel(MXGP)
Αφού περιπλανήθηκε αρκετά περνώντας από πολλές ομάδες είτε σε αγώνες,  είτε δοκιμάζοντας o C.Pourcel βρήκε την θαλπωρή που έψαχνε στην ομάδα του πατέρα του και του αδερφού του Sebastian Pourcel, την CLS Kawasaki. Για το 2012 τα δύο αδέρφια θα αγωνιστούν και πάλι μαζί στην ΜΧ1 σε μια ομάδα που γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν.

Tanel Leok(MXGP)
O εσθονός Tanel Leok θα αγωνιστεί το 2012 δίπλα στον Clement Deasalle και την Suzuki για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ1. Ο Leok θα αντικαταστήσει τον Steve Ramon  που ακόμα αναρρώνει από την άσχημη πτώση του στον αγώνα του Lommel.

Kevin Strijbos(MXGP)
Οι καλές εμφανίσεις του στους τελευταίους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της ΜΧ1 ως αντικαταστάτης του Ramon δεν ήταν ικανές να κρατήσουν τον Strijbos στην Suzuki. Το 2012 θα αγωνιστεί στην Red Bull ΚΤΜ UK στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ1, στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα Βελγίου πάνω σε μια SXF350.

Chad Reed(ΑΜΑ)
Οι φήμες ήθελαν τον Chad Reed να αλλάζει ομάδα κλείνοντας την δικιά του Two Two Motorsports αλλά οι φήμες παρέμειναν φήμες. Αντίθετα ψάχνει και για δεύτερο αναβάτη.

Andrew Short(ΑΜΑ)
Ο κυριότερος υποψήφιος για την ομάδα του Chad Reed ήταν ο Andrew Short αλλά ανάμεσα στην  Two Two Motorsports την Red Bull KTM και την Larry Brooks/Jeremy McGrath Honda επέλεξε την τελευταία.

Malcolm Stewart(AMA)
Πολλοί πίστευαν ότι ο αδερφός του James Stewart, Malcolm θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του αλλά έκαναν λάθος. Ο Malcolm θα βρεθεί στο πλευρό των Matt Moss και P.J.Larsen στην JDR KTM Team για το 2012.

Αυτές είναι οι μεταγραφές προς το παρόν στα κυριότερα πρωταθλήματα του κόσμου το παγκόσμιο και το αμερικανικό. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...