Monster Energy Cup – R.Villopoto όλα τα λεφτά! (video)

Για να γευτεί την γλύκα του 1.000.000 δολαρίων ο νικητής του Monster Energy Cup έπρεπε να κερδίσει και τους τρεις τελικούς της ημέρας. Κανένα πρόβλημα για τον Ryan Villopoto, συνεχίζοντας την εκπληκτική του  χρονιά ο RV έγινε κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος κερδίζοντας άνετα και τα τρία σκέλη.

Πάνω στην καινούργια του Kawasaki του 2012 ο Ryan Villopoto κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του φέτος στο motocross αλλά μετά και τον αγώνα του Monster Energy Cup δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα και στο supercross.

Ο Villopoto οδήγησε από την εκκίνηση και τους τρεις τελικούς του αγώνα διαλύοντας τον συναγωνισμό που δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Πίσω του στο πρώτο σκέλος βρέθηκε ο Ben Townley που επανήλθε για τρίτη φορά φέτος στους αγώνες, με τρίτο τον Ryan Dungey στον πρώτο του αγώνα πάνω σε KTM. Οι Τownley και Dungey έδωσαν όμορφες μάχες αλλά στο τέλος τερμάτισαν με αυτήν την σειρά. Στο δεύτερο σκέλος ο Dungey κατάφερε να βρεθεί πίσω από τον Villopoto μετά την εκκίνηση αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον πρωτοπόρο τερματίζοντας δεύτερος με τρίτο τον Brett Metcalfe που και αυτός οδήγησε στην τρίτη θέση από την αρχή. Στο τρίτο και τελευταίο σκέλος, ο Mike Alessi οδήγησε στην δεύτερη θέση μετά την εκκίνηση με τρίτο τον Dungey αλλά σύντομα ο Dungey μαζί με τον Metcalfe κατάφεραν να τον περάσουν κάνοντας το δύο – τρία στο σκέλος.

Μεγάλος νικητής της ημέρας ήταν ο Ryan Villopoto που παρέλαβε και την επιταγή των 1.000.000 δολαρίων, το καλύτερο γαμήλιο δώρο για τον πρόσφατο γάμο του. Δεύτερος στο Monster Energy Cup τερμάτισε ο Dungey λαμβάνοντας επιταγή 50.000 δολαρίων με τρίτο τον Metcalfe που είδε τον λογαριασμό του να αυξάνεται κατά 20.000 δολάρια.


Ακολουθεί video με τους τελικούς του Monster Energy Cup.

4014 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – Ο J.PRADO ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΤΟ TRENTINO…ΔΥΣΚΟΛΑ!

Ο τέταρτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024 έλαβε χώρα στο Trentino της Ιταλίας όπου...