O James Stewart στην Yamaha Joe Gibbs Racing

Με την λήξη του συμβολαίου και τις εμπλοκής της ομάδας του James Stewart  San Manuel το 2012, υπήρχαν πολλές φήμες ότι ο Stewart θα πήγαινε στην θέση του Ryan Dungey στην Suzuki. Φήμη ή όχι, ο Stewart επέλεξε τελικά να πάει στην Joe Gibbs για τρία χρόνια ανοίγοντας τον δρόμο και για τους αγώνες αυτοκινήτου αφού η ομάδα δραστηριοποιείται και στους αγώνες NASCAR.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Yamaha Η.Π.Α.

Η Yamaha Motor Corporation, ΗΠΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της σχέσης μας με την Joe Gibbs Racing (JGR) με μια νέα σύμβαση που θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με την πολύ επιτυχημένη μοτοσυκλέτα YZ450F.

«Η συνεργασία της Yamaha με την JGR ήταν πολύ θετική και είμαστε πολύ χαρούμενοι όταν επέλεξαν το YZ450F όταν ξεκίνησε η ομάδα το 2008″, δήλωσε ο Keith McCarty της Yamaha Motor Racing Division Manager,  “τώρα με ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και την YZ450F Yamaha θα παίξουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στο μέλλον της ομάδας. “

Η υπογραφή του James Stewart στην οικογένεια JGR και στην Yamaha έχει κάνει όλους πολύ ενθουσιασμένους, με τον James να συνεχίζει να είναι μέλος της οικογένειας της Yamaha. Οι αποδεδειγμένες ικανότητες στο πρωτάθλημα του James πανω στην YZ450F μαζί με την κορυφαία ομάδα JGR θα αποτελέσει ένα συναρπαστικό συνδυασμό το 2012.

«Ενώνουμε την μακροπρόθεσμη εταιρικής σχέση μας με την Yamaha, μαζί με την υπογραφή του James Stewart και του YZ450F του 2012 δεν μας κρατάει τίποτα από την επίτευξη όλων των στόχων μας για το 2012″, δήλωσε ο Coy Gibbs σχετικά με την νέα του ομάδα του 2012.

Δηλώσεις James Stewart: “Είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Πιστεύω ότι θα έχουμε την καλύτερη ευκαιρία με το δικό μου πρόγραμμα και με το δικό τους πρόγραμμα, να πάμε μπροστά και οι δύο. Όταν ο Joe Gibbs μου είπε ότι μπορούν να κάνουν για εμένα τα ίδια που μπορώ να κάνω εγώ για αυτούς, έκλεισα την συμφωνία. Αυτή είναι η σχέση που ήθελα, κάποιος να με θέλει τόσο πολύ όσο θέλω εγώ να είμαι εκεί.”

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...