Ανοιχτή για προπονήσεις η πίστα του Αιγίου

Η Παναιγιάλειος λέσχη μοτοσικλετιστών (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.) ανακοινώνει, ότι η πίστα motocross στο Αίγιο, θα είναι ανοιχτή για προπόνηση κάθε Τετάρτη & Σάββατο από τις 15:00 και κάθε Κυριακή 09:00 –14:00. Η πίστα είναι πάντα άρτια προετοιμασμένη, βρεγμένη και κατάλληλα στρωμένη ώστε να μην είναι επικίνδυνη για τους αναβάτες.

Παρακαλείται όποιος επιθυμεί να έρθει για προπόνηση, να επικοινωνεί εκ των προτέρων με το τηλέφωνο: 6974842589 ( Σωτήρης).

Η Παναιγιάλειος αθλητική λέσχη μοτοσικλετιστών (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.) επιδιώκοντας την άνθηση και τη διάδοση του αθλήματος motocross, ξεκινώντας από τις ηλικίες που αποτελούν το μέλλον, εννοώντας παιδιά που τώρα χτίζουν τα ενδιαφέροντα & τις δραστηριότητες τους (έως 12 ετών), εξασφάλισε ένα μηχανάκι ΚΤΜ 50cm αυτόματο, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, μπότες, θώρακα, επιγονατίδες).
Με τα νέα αυτά δεδομένα όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να έρθουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο χώρο του motocross, πάντα με την έγγραφη συγκατάνευση και των 2 γονέων και υπό την επιμέλεια & παρακολούθηση του Γιώργου Ηλιόπουλου και του Νεκτάριου Παπαβασιλείου.
Το πρόγραμμα αυτής της προσπάθειας θα ξεκινήσει από την Κυριακη 18/12/2011 9,30 το πρωι.
Όσα παιδιά θέλουν να δοκιμάσουν και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όσοι γονείς θέλουν να βοηθήσουν σ’ αυτό τα παιδιά τους, ας επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
6974842589 ( Σωτήρης)
6973247983 ( Γιώργος)

131 More posts in ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ category
Recommended for you
VIDEO ME THN ΠΙΣΤΑ CORFU MX PARK

Μια από τις ελάχιστες αθλητικές εγκαταστάσεις που καταφέρνουν να λειτουργούν αυτή την κρίσιμη περίοδο για...