Δοκιμή στο νέο μοντέλο της Pirelli από το Moto Kouzis

Η αγωνιστική ομάδα μοτο-κροςς του Moto Kouzis παρέλαβε και δοκίμασε το νέο μοντέλο της Pirelli MX Mid Hard 554 τον αντικαταστάτη του γνωστού μοντέλου MX Mid Hard 454. Το ελαστικό δοκιμάστηκε στα δύο σκέλη ενός πρωταθληματικού αγώνα μοτο-κροςς αλλά και σε προπόνηση σε σκληρό τερέν.

.

.

 

Το ελαστικό πριν τον αγώνα.

Το νέο ελαστικό έχει προδιαγραφές για χρήση σε μαλακά και σκληρά εδάφη ενώ η σχεδίαση του πέλματος του είναι καινούργια και δεν θυμίζει τα υπόλοιπα ελαστικά της σειράς Scorpion της Pirelli. Στον τελευταίο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος MX στην Χαλκίδα ο οδηγός της ομάδας Παναγιώτης Κουζής χρησιμοποίησε το πίσω ελαστικό MX Mid Hard 554 και κατάφερε να πάρει και τα δύο σκέλη της κατηγορίας ΜΧ1 καθώς και το πρωτάθλημα για την συγκεκριμένη κατηγορία. Το νέο ελαστικό ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις του Π.Κουζή μέσα στον συνδυασμό άμμου και σκληρού χώματος της πίστα της Χαλκίδας, δίνοντας του περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα στα σκέλη ειδικά όταν το ελαστικό έφτανε στην επιθυμητή θερμοκρασία. Μετά από δύο σκέλη οριακής οδήγησης το ελαστικό δεν παρουσίασε σημαντική φθορά και χρησιμοποιήθηκε σε προπόνηση από τον ίδιο οδηγό σε αρκετά σκληρό τερέν. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το ελαστικό έχει αντέξει εντυπωσιακά στις καταπονήσεις των συνθηκών του αγώνα αλλά και της προπόνησης στα χέρια του πολυπρωταθλητή Ελλάδος Παναγιώτη Κουζή.

Το νέο MX Mid Hard 554 αλλά και ολόκληρη την σειρά Scorpion της Pirelli θα τα βρείτε στο κατάστημα μας Moto Kouzis, Κουρτίδου 49 Κάτω Πατήσια τηλ.210 8541317

Το ελαστικό μετά από έναν αγώνα(δύο σκέλη) και μια προπόνηση σε σκληρό τερρέν.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...