MXGP- Το παγκόσμιο πρωτάθλημα επιστρέφει στην Maggiora(video)

Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross η Ιταλική πίστα της Maggiora επιστρέφει στο καλαντάρι του θεσμού διοργανώνοντας αγώνες GP και δύο Motocross των Εθνών. Η νέα συμφωνία μεταξύ της Youthstream και της Schava SRL πραγματοποιήθηκε στις 05/02/12 και αφορά συνεργασία για την περίοδο 2013 – 2021.

Η πίστα της Maggiora έμεινε στην ιστορία 1986 μετά την διοργάνωση του Motocross των Εθνών και την επιβλητική των αμερικανών εκείνη την χρονιά. Τριάντα χρόνια μετά το Motocross των Εθνών θα επιστρέψει στην Maggiora το 2016 και το 2021 στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με την διοργανώτρια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Youthstream. Από το 2013 μέχρι και το 2020 από την Maggiora θα περνάει κάθε χρονιά το παγκόσμιο πρωτάθλημα motocross αναβιώνοντας την θρυλική πίστα.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω η πίστα έχει παραμείνει στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν τριάντα χρόνια πριν και οι εκπρόσωποι της Schava SRL Stefano Avandero και Mr. Paolo Schneider δεσμεύτηκαν να την αναβαθμίσουν στα επίπεδα που απαιτεί μια διοργάνωση παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ακολουθεί video με το ΜΧDN του 1986 στην Maggiora.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...