Video – Η αγωνιστική κίνηση της εβδομάδος

Αυτό το σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Από το AMA/FIM Supercross στην Atlanta, το Inter MX di Italia, το πρωτάθλημα Νέας Ζηλανδίας μέχρι τους διεθνείς αγώνες σε Αγγλία και Γαλλία. Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλους τους παραπάνω αγώνες συγκεντρώσαμε τα video’s που ακολουθούν.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα Νέας Ζηλανδίας όπου στον δεύτερο αγώνα στην Patetonga ο Ben Townley ήταν ο νικητής στην ΜΧ1 με τον γερόλυκο Darryl King να επικρατεί στην κατηγορία MX2. O Townley ήταν ο νικητής και του πρώτου αγώνα γεγονός που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείτε το video παρακάτω και απολαύστε μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της Κάτω Χώρας που πέρασαν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα να αγωνίζονται στο τοπικό τους πρωτάθλημα.

To τι έγινε στον διεθνή αγώνα του  Hawkstone Park το αναφέραμε σε σχετικό μας άρθρο. Όσοι δεν το διάβασαν μπορούν να κάνουν κλικ ΕΔΩ αλλά σίγουρα όλοι δεν είδαν το video που ακολουθεί από τους αγώνες της ΜΧ2 και την τελική επικράτηση του Arnaud Tonus #7.

Με το Δελτίο Τύπου της Kawasaki Racing Team ενημερωθήκαμε για την τελική επικράτηση στον πρώτο του φετινό αγώνα του Christophe Pourcel στην κατηγορία της ΜΧ1 και του Tommy Searle στην κατηγορία ΜΧ2 στον διεθνή αγώνα στην Lacapelle Marival της Γαλλίας. Δείτε παρακάτω ένα video με στιγμιότυπα του αγώνα.

Αν μετά από τόσα video τα μάτια σας δεν έγιναν κόκκινα ή αν ακόμα δεν χορτάσατε αγώνες, δείτε όλους τους αγώνες το AMA/FIM Supercross της Atlanta από τις προκριματικές σειρές, στους αγώνες της τελευταίας ευκαιρίας μέχρι και τους τελικούς. Αποτελέσματα και φωτογραφίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

 

4016 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ TRENTINO

Ένας από τους αώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP που παρουσιάζει ξεχωριστές μάχες είναι αυτός του...