ΚΤΜ S.E.E. Αγωνιστικές Παροχές 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η KTM SEE παραµένοντας πιστή στην στήριξη των Ελληνικών Αγώνων ενηµερώνει όλους τους φίλους των αγώνων µοτοσυκλέτας και τους εµπλεκόµενους φορείς ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες των ηµερών, η εταιρία θα συνεχίσει να βρίσκεται στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Αγώνων Μοτοσυκλέτας και όπως πάντα θα είναι κοντά στους ιδιώτες που έχουν εµπιστευθεί τιςµοτοσυκλέτες µας.

Στόχος µας για φέτος είναι η µεγαλύτερη δυνατή βοήθεια για την πραγµατοποίηση τωνΠανελληνίων Πρωταθληµάτων. Για το λόγο αυτό ανακοινώνουµε τις παρακάτω αγωνιστικές παροχές στήριξης των ιδιωτών αναβατών για τα πρωταθλήµατα ENDURO & MOTOCROSS 2012.

Αγωνιστική Στήριξη Ιδιωτών 2012

Αγορά µοτοσυκλέτας ΚΤΜ Racing EXC & SX

Πρόγραµµα 12µηνου Άτοκου ∆ιακανονισµού για την αγορά µοτοσυκλέτας EXC ή/και SX. Το πρόγραµµα περιλαµβάνει: 50% προκαταβολή και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις µέσω πιστωτικής κάρτας (µόνο). Το πρόγραµµα τίθεται σε ισχύ από 13/3/2012 και ως την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων Enduro και Motocross 2012.

Συµµετοχή στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Enduro και ΜΧ µε ΚΤΜ EXC & SX

1. Κατά την διάρκεια των Πρωταθληµατικών αγώνων (Enduro & MX ) οι συµµετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου, θα µπορούν να λαµβάνουν από το KTM Support Team, που θα βρίσκεται εκεί, τα ανταλλακτικά τους µε έκπτωση 14%. Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ηµέρα του τεχνικού ελέγχου- park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονοµετρηµένων για το Motocross.

2. Για τις αγορές ανταλλακτικών και αξεσουάρ από τα καταστήµατα του Επίσηµου ∆ικτύου συνεχίζει να ισχύει η αγωνιστική έκπτωση 14%

3. Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου, στις οποίες µπορούν να εισέρχονται και να πραγµατοποιούν οποιαδήποτε εργασία στις µοτοσυκλέτες τους. Κατά την διάρκεια των διήµερων αγώνων Enduro και στο κλείσιµο της πρώτης µέρας, οι αναβάτες
ιδιοκτήτες ΚΤΜ, θα µπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support
Team, για την ανασυγκρότηση. (Κατόπιν ενηµέρωσης και συνεννόησης µε τον υπεύθυνο του Support Team,την προηγούµενη ηµέρα).

4. Οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου, έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείµενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιµα, υγρά κλπ) στο Support Team της ΚΤΜ, για την µεταφορά τους, στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.
5. Για τους Πρωταθληµατικούς αγώνες Motocross, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ ανεξαρτήτως µοντέλου, που δεν διαθέτουν δική τους τέντα, µπορούν κατόπιν συνεννόησης µε τον Αγωνιστικό Υπεύθυνο της εταιρίας (το αργότερα µια εβδοµάδα πριν τον αγώνα) να φιλοξενηθούν σε τµήµα του Support Team της Εταιρίας (Προσοχή: θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και ισχύει για περιορισµένο αριθµό αναβατών)

6. Για τους Πρωταθληµατικούς αγώνες Motocross το Support Team της ΚΤΜ, θα έχει διαθέσιµα, ελαστικά και σαµπρέλες για όλες τις κατηγορίες, σε ειδικές τιµές για όλους τους συµµετέχοντες αναβάτες.

Πριµ τελικής κατάταξης στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Enduro & MX.

Πριµ τελικής κατάταξης των Πανελληνίων Πρωταθληµάτων δικαιούνται οι ιδιώτες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως µοντέλου

Πριµ τελικής κατάταξης Enduro κατηγορίες E1, E2 & E3
1η Θέση 1.000,00
2η Θέση 500,00
3η Θέση 300,00

Πριµ τελικής κατάταξης Motocross κατηγορίες MX1 & MX2
1η Θέση 1.000,00
2η Θέση 500,00
3η Θέση 300,00

Οι άνθρωποι της KTM SEE πιστεύουν ότι για να υπάρχουν Πανελλήνια Πρωταθλήµατα, χρειάζονται κατ’ αρχήν οι Αναβάτες, αλλά και οι Λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες υπό την αιγίδα της Αναγνωρισµένης Οµοσπονδίας.
Χωρίς αυτά τα δυο µέρη καµιά εταιρία δεν µπορεί να βρίσκεται και να υπάρχει στους αγώνες,
γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν αγώνες.

Η KTM SEE για την αγωνιστική χρονιά του 2012 αποφάσισε να στηρίξει, εκτός από τους αναβάτες και Όλες τις Λέσχες που τόλµησαν και ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας Πρωταθληµατικούς Αγώνες Enduro & MX, προσφέροντας στην κάθε µια από αυτές το ποσό των 200 € για τους αγώνες ΜΧ και µονοήµερους Enduro και το ποσόν των 300 € για τους διήµερους αγώνες Enduro, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια όλων. Ευχόµαστε Ολόψυχα σε Όλους, Αναβάτες και Λέσχες

Καλή Αγωνιστική Χρονιά.

Για την KTM SEE A.E.
Στάθης Κοσµίδης
Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τµήµατος

KTM South East Europe A.E
Πλαταιών 4 – 6 Αθήνα 10435 // Τηλέφωνο 210 5540 640 // Φαξ 210 5547 916 // e-mail: info@ktm.gr

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...