Φωτοιστορίες Χαλκίδας

Οι πολλές συμμετοχές και ο έντονος συναγωνισμός στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Χαλκίδα, δημιούργησαν πολλές ιστορίες και θέματα τα οποία δεν αναφέρθηκαν στα προηγούμενα άρθρα μας. Μέσα από τις φωτοιστορίες θα αναφερθούμε σε μερικά από αυτά με επίκεντρο πάντα τους αγωνιζόμενους και τις προσπάθειες τους.

Στον αγώνα συμμετείχε και ένας Έλληνας από την Σουηδία ο Γιάννης Δήμτσας.

Στον αγώνα αγωνίστηκαν χωρίς να βαθμολογούνται και δύο βούλγαροι αθλητές όπως ο Kristian Angelov της φωτογραφίας.

Ο Γιάννης Μόσιος έκανε ένα δύσκολο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, δεν πήρε μπροστά η μοτοσυκλέτα του στην εκκίνηση στο πρώτο σκέλος και αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα στο δεύτερο(σπασμένο μπροστινό γρανάζι).Μάλλον τον ματιάσανε γιατί είχε την πιο όμορφη παρουσία στον αγώνα

Πάντα με το χαμόγελο ο Δημήτρης Βαγγελάκος παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ένα σπασμένο πλευρό “παράσημο” από προπόνηση λίγο πριν τον αγώνα.

Με λάμα στο αριστερό του χέρι αγωνίστηκε και ο Βασίλης Σιαφαρίκας που φέτος έχει δώσει βαρύτητα περισσότερο στο motocross από ότι στο ednuro.

Έξαρση στο ελληνικό motocross με όλο και περισσότερα παιδάκια να ασχολούνται με το άθλημα. Εδώ ο Λευτέρης Παπαδάκης κάνει προπόνηση με ποδήλατο μέχρι να πάρει το πρώτο του μηχανάκι.

Αποτέλεσμα της ενασχόλησης των μικρών φίλων του αθλήματος ήταν η κατηγορία Mini να έχει περισσότερες συμμετοχές από την Junior και μάλιστα συμμετοχές και από τα δύο φύλα. Στην φωτογραφία ο Ανδρέας Ανδρέου #101 με την Ελένη Παντελεάκη #21.

Παράλληλα στις μεγάλες κατηγορίες η διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος γέμισε τις μπάρες και έφερε περισσότερο θέαμα.

Μετά τις πτώσεις των Παναγιώτη Παπίλα και Νίκου Λυρίου, ο Σαράντης Κουφός βρέθηκε στην δεύτερη θέση του πρώτου σκέλους της ΜΧ2, όμως και αυτός έκανε το λάθος.

Την μουσική επιμέλεια του αγώνα είχε αναλάβει για ακόμα μια φορά η Red Bull.

Η πιο έντονη μάχη του αγώνα έγινε στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ1 μεταξύ του Γιώργου Ηλιόπουλου #69 και του Μανώλη Σκύβαλου #120 για την δεύτερη θέση σε σκέλος και αγώνα. Τελικά επικράτησε ο Σκύβαλος.

Μανώλης Κρητικός #160 και Δημήτρης Μπαξεβάνης #131 είχαν την στιγμή τους στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ2.

Ο Παναγιώτης Κουζής έφερε πέρσι τίτλο στην Husqvarna μετά από πάρα πολλά χρόνια και φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει το ίδιο και για την Honda.

O Δημήτρης Κοντολέτας #92 ντουμπλάρει τον Γιώργο Αρβανίτη #71 που αντιμετώπισε προβλήματα με πτώσεις.

Ο Παναγιώτης Παπίλας οδήγησε δυνατά και στα δύο σκέλη όμως έκανε λάθη που δεν του τα συγχώρησε ο συναγωνισμός από την Βουλγαρία.

Η Τζονάκι Λάμπρου είναι μια ακόμα αθλήτρια της κατηγορίας Mini.

O Νίκος Λυρίου είχε πάρα πολύ καλό χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και ήταν ανταγωνιστικός και στα δύο σκέλη της Κυριακής. Όμως ατυχίες με πτώσεις και μηχανικά προβλήματα δεν του επέτρεψαν να διακριθεί.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...