Μερεμετσάκης “Back to School”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο φετινό σχολείο motocross των αδερφών Μενέλαου και Δημήτρη Μερεμετσάκη στην πίστα της Καρυώτισσας. Το περασμένο Σάββατο 05/05/12 οι 25 συμμετέχοντες από όλες τις ηλικίες και από όλα τα επίπεδα οδήγησης παρακολούθησαν θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις από τους δύο παλαιούς πρωταθλητές του ελληνικού motocross.
Μετά την Πτολεμαΐδα το Back to School βρέθηκε στην Καρυώτισσα για το δεύτερο φετινό σχολείο.  Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 25 αναβάτες οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ για καλύτερη ενημέρωση και διεξαγωγή των ασκήσεων τεχνικής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενημέρωση των αναβατών για την διεξαγωγή του σχολείου και μετέπειτα πέρασε στην θεωρία και τους κανόνες του motocross. Ακολούθησε πρακτική εξάσκηση μέσα και έξω από την πίστα πάντα υπό την επίβλεψη των αδερφών Μερεμετσάκη.
Το επόμενο σχολείο θα πραγματοποιηθεί την καλοκαιρινή περίοδο σε ημερομηνία και πίστα που θα ανακοινωθεί. Επίσης  για όσους επιθυμούν αποκλειστικά μαθήματα στον τόπο τους μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2310329468 και 6948256823. 
2883 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

(Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Ν.Ελλάδος 2017 στο Αίγιο. Όπως...