M.O.B.E. – 80 Χρόνια Δίκυκλο στην Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
80 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΥΚΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21,22,23 ΙΟΥΝΙΟΥ στην ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Το νέο Δ.Σ. του ΜΟΒΕ, με στόχο την ουσιαστική επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού ομίλου που ξεπερνά φέτος 80 χρόνια ύπαρξης, ετοιμάζει μία σειρά από δραστηριότητες. Η πρώτη και σημαντικότερη από αυτές, είναι μία μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου ο MOBE διοργάνωνε αγώνες δεξιοτεχνίας τις δεκαετίες του ΄50 και ΄60.

 

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι:

«80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΒΕ- 80 χρόνια δίκυκλο στη Θεσσαλονίκη»

Στην μία πλευρά της πλατείας θα τοποθετηθούν ιστορικές μοτοσυκλέτες από το 1932 έως το 1985. (Περιμένουμε να μας φέρετε και την δική σας) Επίσης μία έκθεση φωτογραφιών από το 1932 που απεικονίζουν τις μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες έως το 1960, την συμμετοχή του ΜΟΒΕ στις παρελάσεις της Θεσσαλονίκης για την συνεισφορά των μελών του στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και φωτογραφίες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του MOBE και των αθλητών του μέχρι σήμερα.

Σε άλλη πλευρά θα υπάρχει μία έκθεση με όλες τις νέες μοτοσυκλέτες και τα scooter του 2012, αξεσουάρ και προϊόντα που ενδιαφέρουν τους μοτοσυκλετιστές.  

Στην τρίτη πλευρά θα υπάρχουν ποδήλατα, και στην μέση ένας χώρος όπου θα διοργανωθούν θεαματικές επιδείξεις δεξιοτεχνίας που θα εντυπωσιάσουν και θα ψυχαγωγήσουν το κοινό, λειτουργώντας και ως πόλος έλξης για ένα ευρύτερο κοινό που ίσως δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την μοτοσυκλέτα.

Επίσης, θα εκτυπωθεί ένα έντυπο που θα διανεμηθεί δωρεάν.

Στο έντυπο θα υπάρχει συνοπτικά η ιστορία του ΜΟΒΕ, η ιστορία της μοτοσυκλέτας και η συνεισφορά των δικύκλων στα προβλήματα της πόλης και των ανθρώπων της.

Ο ΜΟΒΕ βάσει του καταστατικού του υπήρξε μοτοσυκλετιστικός και ποδηλατικός όμιλος και έτσι όταν προτείνει το δίκυκλο ως λύση στα κυκλοφοριακά και οικολογικά προβλήματα της πόλης, εννοεί μηχανοκίνητα και μη. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνυπάρχει και το ποδήλατο στην εκδήλωση μας.

Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι αρκετά φιλόδοξος. Μία μεγάλη τριήμερη γιορτή με πολλές εκπλήξεις για όλους τους φίλους των δύο τροχών.

Η γιορτή του παλαιότερου εν ενεργεία ομίλου μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, που έρχεται να προβάλει την σημαντική ιστορία του δικύκλου και τον ρόλο που έπαιξε ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές αυτής της χώρας.

Ο ΜΟΒΕ προσκαλεί:

Όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των δύο τροχών να συμμετέχουν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση, αντιδρώντας στην μιζέρια που επιβάλει η δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Όσους έχουν ιστορικές μοτοσυκλέτες σε καλή κατάσταση ή σημαντικές μοτοσυκλέτες των τελευταίων δεκαετιών, (έως το 1985) να επικοινωνήσουν για να τις εκθέσουν στο ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί.

Επίσης προσκαλεί όλους τους φίλους των της μοτοσυκλέτας και του ποδηλάτου να τιμήσουν με την παρουσία τους την μεγάλη αυτή εκδήλωση, να δουν από κοντά τα ενδιαφέροντα εκθέματα που θα υπάρχουν, και να παρακολουθήσουν τα show, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Ακόμη, προσκαλεί όσους νομίζουν ότι έχουν μία καλή ιδέα για την εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με τον όμιλο γι να συζητήσουν την πιθανή υλοποίηση της.

Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ένα αισιόδοξο μήνυμα και να δείξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα με όραμα, προσπάθεια και συνεργασία.

Η αφίσα που βλέπετε δεν είναι η τελική αφίσα προβολής της εκδήλωσης, είναι η πρώτη από μία σειρά τριών συλλεκτικών αφισών που θα δημιουργηθούν με αφορμή την εκδήλωση του ΜΟΒΕ. Αυτή αποτελεί απλά τον πρόλογο. Μία πρώτη πρόσκληση….

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν αρχικά με το 6944284274.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...