Ο Ryan Villopoto στο Παγκόσμιο(video)

Στον πρόσφατο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross στην Βastogne του Βελγίου ο παγκόσμιος και ΑΜΑ πρωταθλητής Supercross Ryan Villopoto παρευρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος, παρακολουθώντας τον αγώνα και συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις των εταιριών του χώρου με τις οποίες συνεργάζεται. Στο τέλος της ημέρας πέταξε και την βόμβα, δηλώνοντας ότι ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο προσεχές μέλλον. .

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας μεγάλος οδηγός από το αμερικανικό πρωτάθλημα δηλώνει ότι ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο παγκόσμιο και μάλιστα ένας οδηγός του μεγέθους του Ryan Villopoto που αυτήν την στιγμή είναι ο καλύτερος αναβάτης των Ηνωμένων Πολιτειών έχοντας κατακτήσει τα δύο τελευταία χρόνια τον τίτλο στο Supercross στην μεγάλη κατηγορία και το περσινό πρωτάθλημα στο ΑΜΑ Motocross ενώ απαριθμεί αρκετούς τίτλους στην μικρή κατηγορία σε supercross και motocross.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ζωντανά μέσω της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα για την εντύπωση του από τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος με τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος τώρα που τους βλέπω από κοντά. Η δουλεία και η οργάνωση μέσα και έξω από την πίστα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι θεατές είναι απίστευτοι, παροτρύνοντας τους οδηγούς συνέχεια. Βέβαια είχα και στο παρελθόν αντίστοιχες εμπειρίες από τους αγώνες του MXDN, και μάλιστα το είχα συζητήσει με την γυναίκα μου μήπως ερχόμασταν στην Ευρώπη για ένα διάστημα. Μας αρέσει ο τρόπος ζωής στην Ευρώπη, είναι διαφορετικός από την Αμερική. Θα ήθελα μετά από δύο ή τρία χρόνια να ακολουθήσω μια χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  αν βέβαια έχω την κατάλληλη υποστήριξη, γιατί στο παγκόσμιο  εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, έχεις να διαχειριστείς και την διαφορετική γλώσσα και τρόπο ζωής από αγώνα σε αγώνα”.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross εξέφρασε ο R.Villopoto.

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...