Απονεμήθηκε η υπογεγραμμένη ρέπλικα του Chad Reed από την Motoway

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, απονεμήθηκε η ρέπλικα του πόλυ- πρωταθλητή ΑΜΑ Supercross Chad Reed. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Bel-Ray για την Ελλάδα, Μotoway Γ. Καμπράνη ΑΕ, στα πλαίσια των εορτασμών των 80 χρόνων του ΜΟΒΕ.

Αρκετοί τυχεροί φίλοι της μοτοσυκλέτας είχαν την δυνατότητα να δούν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το εντυπωσιακό Honda CRF450R του Chad Reed, το οποίο και παραδόθηκε στον μεγάλο τυχερό και συνεργάτη της Motoway κ. Ανδρή από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο υπεύθυνος Marketing της Motoway, κ. Βαγγέλης Προκόπης, τόνισε την ιδιαίτερη χαρά των ανθρώπων της εταιρίας που ο υπερτυχερός ήταν από την χώρα μας και συνεργάτης της Motoway. Όπως είπε αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς υπήρξε αρκετά μεγάλος αριθμός συμμετοχών στην κλήρωση με εμπόρους λιπαντικών Bel-Ray από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

O τυχερός νικητής του διαγωνισμού της Bel Ray Γιώργος Ανδρής.

O μεγάλος νικητής κ. Ανδρής Γιώργος ευχαρίστησε θερμά την Motoway και την Bel-Ray για την μεγάλη αυτή έκπληξη και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του που η συλλεκτική αυτή μηχανή, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Chad Reed θα καταλήξει στην Κρήτη.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...