E.Bobryshev και T.Canard για δύο ακόμα χρόνια στην Honda

Η εργοστασιακή ομάδα της Honda σε Αμερική και Ευρώπη προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση των συμβολαίων του ρώσου Evgeny Bobryshev για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧ και του αμερικανού Trey Canard για το ΑΜΑ Motocross και AMA/FIM Supercross..

O πρωταθλητής AMA Supercross Lites Ανατολής του 2008 και πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross Lites 2012 Trey Canard ανανέωσε το συμβόλαιο του με την εργοστασιακή ομάδα της Muscle Milk Honda μέχρι και το 2014. Αν και o Canard δεν αγωνίζεται για ένα μεγάλο διάστημα την φετινή περίοδο λόγω του άσχημου τραυματισμού του στον αγώνα Supercross του Los Angeles ωστόσο οι επιτυχίες που έχει φέρει στην Honda μαζί με την εκπληκτική του ταχύτητα και την αφοσίωση του στο άθλημα έκανε την ομάδα να τον υποστηρίξει ακόμα δύο χρονιές. Αντίθετα αμφίβολη είναι η παραμονή του δεύτερου οδηγού της ομάδα Justin Brayton αφήνοντας τα σενάρια να οργιάζουν για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Trey Canard

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η επέκταση του συμβολαίου του Evgeny Bobryshev για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ1, με ορίζοντα δύο ακόμα ετών για τον γιγαντόσωμο ρώσο. Όπως και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με τον Canard έτσι και στην Ευρώπη ο Bobryshev αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να παρουσιάσει στους αγώνες τις δυνατότητες του και ελπίζει μέχρι το τέλος της χρονιάς να φέρει στην ομάδα μια νίκη. Ο ομόσταυλος του Rui Goncalves παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του, δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Honda για την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Evgeny Bobryshev

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...