Ο Ryan Villopoto μένει στην Κawasaki

O Ryan Villopoto πρόσφατα επιβεβαίωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την εργοστασιακή ομάδα της Monster Energy Kawasaki για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια. Ο πρωταθλητής του AMA Supercross 2012 είχε πολλές προτάσεις το τελευταίο διάστημα όμως περίμενε την πρόταση της Kawasaki η οποία θα είχε και τον πρώτο λόγο στην τελική του επιλογή.

Η πορεία του Villopoto με την Kawasaki ξεκίνησε από τις μικρές ερασιτεχνικές κατηγορίες και συνεχίστηκε το 2006 όταν έγινε επαγγελματίας, κατακτώντας τρεις ΑΜΑ Motocross τίτλους και έναν AMA Supercross στα 250cc με την ομάδα της Pro Circuit Kawasaki. To 2009 πέρασε στην μεγάλη κατηγορία των 450cc και την Monster Energy Kawasaki όπου κέρδισε δύο AMA Supercross τίτλους και έναν AMA Motocross. H συνέχιση της συνεργασία του όπως δήλωσε, είναι η συνέχεια μια επιτυχημένης δουλειάς που του έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα πάνω σε μια Kawasaki.

Την φετινή χρονιά ο RV κατέκτησε τον τίτλο AMA Supercross αλλά ένας τραυματισμός του στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο AMA Motocross. Ο επόμενος αγώνας στο πρόγραμμα του είναι τον Οκτώβριο το Monster Cup, το οποίο είχε κατακτήσει πέρσι.

Επίσης την συνεργασία του με την Monster Energy Kawasaki ανανέωσε και ο ομόσταυλος του Villopoto, Jake Weimer.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...