Ο Max Nagl στην Honda για δύο χρόνια

Η Honda Motor Europe βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Maximilian Nagl για τις επόμενες δύο σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX1.Ο Nagl, ο οποίος κατάγεται από Weilheim της Γερμανίας, είναι εθνικός πρωταθλητής και νικητής αρκετών Grand Prix ενώ έχει τερματίσει δεύτερος στο  Πρωτάθλημα της MX1 το 2009. Ο 25χρονος είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό, που περιόρισε την πρόοδο του τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ο Nagl άρχισε το motocross στην ηλικία των πέντε ετών και κέρδισε τον πρώτο αγώνα του τρία χρόνια αργότερα. Το 2000 κέρδισε το γερμανικό εθνικό τίτλο στα 85cc, ακολούθησαν δύο πρωταθλήματα ADAC  το 2004 και το 2006 στην μεγάλη κατηγορία και πήρε την πρώτη του νίκη στην ΜΧ1 στο Grand Prix της Ιταλίας το 2008, και από τότε έχει πάρει πολλές νίκες Grand Prix με το αποκορύφωμα της καριέρας του την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΜΧ1 το 2009.

Ο Nagl έχει κάνει μια ισχυρή επιστροφή προς το τέλος του 2012 και τώρα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με την επιλογή του να αγωνιστεί πάνω σε μια Honda μαζί με τον Evgeny Bobryshev το 2013. Το γερμανικό αστέρι, που ανυπομονεί να γίνει μέρος της οικογένειας της Honda, θα κατευθυνθείτε προς την Ιαπωνία για δοκιμές με την Honda και την ομάδα του R&D, πριν από την έναρξη του προγράμματος προετοιμασίας με την ομάδα της Honda World Motocross στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Δηλώσεις Max Nagl: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Honda, επειδή πρόκειται να είναι μια νέα εμπειρία για μένα. Είναι σχεδόν η πρώτη μου φορά με μια ιαπωνική μοτοσικλέτα, η οποία θα είναι μια νέα πρόκληση με πολλά κίνητρα.ι. Η ομάδα Honda World Motocross  είναι πραγματικά επαγγελματική, και από ό, τι μπορώ να δω είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, έτσι είμαι πραγματικά χαρούμενος για έρχομαι στην ομάδα. προσωπικός μου στόχος είναι για τις τρεις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, και πραγματικά πιστεύω μπορούμε να επιτύχουμε αυτό. Ο Bobby και εγώ βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο και θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για την επίτευξη των στόχων μας. Τον ξέρω από μερικά καλά από τους αγώνες, είναι ένας ωραίος τύπος και το κύριο πράγμα για μένα είναι ότι είναι πολύ προσγειωμένος, ακόμη και όταν αυτός είναι ο νικητής,  και είμαι βέβαιος ότι θα συνεργαστούμε καλά μαζί, το οποίο είναι σημαντικό. Το  αστείο είναι ότι στα 85cc στην αρχή της καριέρας μου, οδήγησα ένα Honda 80cc με την οποία είχα πολλές νίκες και τώρα είμαι πίσω όπου άρχισα. Με τους τραυματισμούς μου είναι όλα καλά τώρα, έτσι ανυπομονώ για  για την επόμενη χρονιά. Είμαι ενθουσιασμένος για το ταξίδι μου στην  Ιαπωνία θέλω να μάθω πώς λειτουργούν όλα κάνοντας και να δω τις προετοιμασίες, έτσι είμαι πραγματικά ευτυχής για  αυτή την νέα εταιρική σχέση. “

Δηλώσεις Roger Harvey Διευθυντής Honda Motor Europe Off-Road :“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχoυμε εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Max και τον καλωσορίσω στην οικογένεια της Honda. Ξέρουμε ότι οδήγησε μια Honda  στις αρχές της καριέρας του με μεγάλη επιτυχία και αυτή η σχέση είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τον ίδιο. Ο Max έχει μεγάλη εμπειρία και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, και πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα πολύ πιο δυναμικό γι ‘αυτόν να πετύχει, ειδικά αφού έχει δύο χρονιές μαζί μας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ανεβάσει την αποφασιστικότητά του. Η επιστροφή του φέτος είναι μέχρι στιγμής  πολύ εντυπωσιακή, και πιστεύουμε ότι έχουμε μια ισχυρή σύζευξη για τον στόχο μας με τους Max και Bobby. Έχοντας περάσει λίγο χρόνο με τον Max είναι προφανές ότι η στάση του απέναντι αγώνες είναι εξαιρετική, και ελπίζουμε ότι και οι δύο αναβάτες μπορούν να τραβήξουν ο ένας τον άλλον προς τα εμπρός, βοηθώντας στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της CRF450R, ενώ έχοντας μια ισχυρή σχέση εργασίας να μπει η Honda στο στην κορυφή στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο Max θα οδηγήσει την νέα του μοτοσυκλέτα όσο το δυνατό συντομότερα στην Ιαπωνία για να εργαστεί μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα για την προετοιμασία για το επόμενο έτος. Δεν υπάρχει πραγματικά πολύ χρόνος από τώρα μέχρι και τον πρώτο αγώνα, έτσι η ομάδα θα πρέπει να εργαστεί απίστευτα σκληρά για να εξασφαλίσουμε να είναι τα πάντα στη θέση τους. “

Maximilian Nagl προφίλ:
1998 23ο ADAC Junior Cup
1999 5ος ADAC Junior Cup
2000 2η ADAC Junior Cup Rank, Πρωταθλητής Γερμανίας κατηγορία 85cc
2001 ADAC Junior Cup νικητής, DMSB Κύπελλο
2002 5η Διεθνής 125cc γερμανικό πρωτάθλημα
2003 5η Πρωτάθλημα 125cc, 35ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2, 9ο Inter-DM (νίκη σε Teutschenthal)
2004 28ος MX2 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 1η θέση Inter DM, 1η Θέση DM 125, DM 1η θέση Open
2005 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2, 3ος ADAC MX Masters (Inter DM)
2006 20ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX2, ADAC Masters νικητής MX
2007 18η MX1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (3η θέση στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ισπανία), 3η ADAC MX Masters
2008 6η MX1 (5 νίκες, 5 βάθρα, GP νίκη Ιταλία), ADAC Masters νικητής MX
2009 Motocross ΜΧ1 επιλαχούσα (7 νίκες, 7 βάθρα, 2 νίκες GP στη Γαλλία και Σουηδία), 4η ADAC Masters MX
2010 4ος MX 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (4 νίκες, 7 βάθρα, GP νίκη Βουλγαρία), 7 ADAC MX Masters
2011 5th MX1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (3 βάθρα)

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...