Στο Motocross των Εθνών ο Γιώργος Ηλιόπουλος με KTM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου οι αναβάτες της Ελληνικής αποστολής: Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κουζής και Δημήτρης Κοντολέτας θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στο 66ο Motocross των Εθνών που διοργανώνεται στην πίστα Lommel του Βελγίου.

Στον προτελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην Μεγαλόπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση της Ελληνική αποστολής που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο 66ο Motocross των Εθνών.

Ανάμεσα στους εργοστασιακούς αναβάτες της KTM RyanDungey, MX1, για την ομάδα των ΗΠΑ, TonyCairoli, MX1, για την ομάδα της Ιταλίας, MaxNagl, MX1, για την ομάδα της Γερμανίας, KenRoczen, MX2, για την ομάδα της Γερμανίας, MarvinMusquin, MX2, για την ομάδα της Γαλλίας, JeremyvanHorebeek, MX2, για την ομάδα του Βελγίου, JeffreyHerlings, Open, για την Ολλανδία, KendeDycker, Open, για την ομάδα του Βελγίου, Matthias Walkner, MX1, για την ομάδα της Αυστρίας, θα βρεθεί και ο δικός μας αναβάτης Γιώργος Ηλιόπουλος στην κατηγορία Open.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται ως το δυσκολότερο Motocross των Εθνών των τελευταίων ετών λόγω του αμμώδους τερέν της πίστας. Η επιλογή των καλύτερων Ελλήνων αναβατών έγινε από την αρμόδια Ομοσπονδία η οποία έθεσε ως αρχηγό της αποστολής τον πολύ-πρωταθλητή από το Αίγιο, Νεκτάριο Παπαβασιλείου.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, αναβάτης της KTMSEE, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Motocross, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης της MX1, έχει αποκτήσει την απαραίτητη πείρα έχοντας εκπροσωπήσει την χώρα μας άλλες τρεις φορές στο Motocross των Εθνών. Η πρώτη φορά ήταν το 2005 στην Γαλλία, κατόπιν συμμετείχε στο 2007 στην Γερμανία και το 2009 στην Ιταλία.

Στο πλευρό της Ελληνικής αποστολής βρίσκεται η Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ και την προσπάθεια χορηγούν οι εταιρίες ΟΠΑΠ, ΑΝΕΚ LINES, KTM SEE, ΜΧ Park Messinias, Moto Bike Racing, Pirelli, Michelin, motokouzis.gr και το tshirts.gr που χορήγησε τις συλλεκτικές μπλούζες.

Ευχόμαστε στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία.

www.ktm.com

www.ktmimages.com

 
4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...