MXoEN – Όλα έτοιμα για τον αγώνα της Ουκρανίας

Στο Κίεβο της Ουκρανίας την πόλη με της πολλές εκκλησίες με απαστράπτουσα  οροφή πρόκειται να υποδεχθεί το UEM Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών. Μόλις δύο εβδομάδες μετά το « μεγάλο Εθνών” στο Lommel, οι 14 ευρωπαϊκές ομάδες θα συναντηθούν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Στην καλά προετοιμασμένη πίστα του “Pyrogovo”  η Ομοσπονδία μοτοσικλέτας της Ουκρανίας αναμένει περίπου 30 000 θεατές. Πέρυσι συναντήθηκαν για το MXoEN στο Sevlievo της Βουλγαρίας και τώρα είναι η σειρά της Ουκρανίας. Ο περσινός νικητής, η ομάδα της Ολλανδίας δεν πρόκειται να παραστεί στον φετινό αγώνα, καθώς και η δεύτερη ομάδα της Γαλλίας. Από την άλλη πλευρά η Σλοβακία έρχεται να υπερασπιστεί την τρίτη θέση του 2011 ή ακόμα καλύτερα μια και η ομάδα του Štefan Svitko  είναι μια δυνατή παρουσία με έναν αναβάτη ο οποίος έφτασε στην πέμπτη θέση στο Ράλι Ντακάρ 2012. Σίγουρα ομάδες όπως η Ιταλία, η Σλοβενία, η Εσθονία, η Σλοβακία  και η Ουκρανία  θα είναι σοβαροί διεκδικητές για τον  φετινό ευρωπαϊκό τίτλο.

Η Ομοσπονδία της μοτοσικλέτας από την Ουκρανία γιορτάζει την 20η επέτειο και τα μέλη της είναι περισσότερο από την ευχάριστη θέση να θυμηθείτε αυτό το ιδιαίτερο έτος, επίσης, έχοντας το MXoEN στη χώρα τους. Για το σκοπό αυτό, ο πίνακας των πιο σημαντικό γεγονός της ιστορία της πίστας του Κιέβου όπως θα δείτε παρακάτω.
Ιστορία διεθνών αγώνων της πίστας “Pyrogovo” 
2012 – UEM – MXoEN
2012 – UEM – OPEN Πρωτάθλημα
2011 – UEM – OPEN Πρωτάθλημα
2007 – Ευρωπαϊκή MX παιχνίδια
2003 – UEM – MX125 Πρωτάθλημα

Οι 14 ομάδες πρόκειται να παρουσιαστούν στην  “Πλατεία Ανεξαρτησίας” στο κέντρο της πόλης του Κιέβου το Σάββατο το βράδυ. Θα υπάρχουν 13 χώρες που συμμετέχουν σε αυτό και μία επιπλέον ομάδα που ανήκει στην Ουκρανία, επειδή δημιουργήθηκαν δύο ομάδες από την οικοδέσποινα χώρα. Κατ ‘αρχάς, η ισχυρότερη περιλαμβάνει δύο αναβάτες της MX3, τον Roman Morozov, που ήρθε δεύτερος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ΕΜΧ3  και ο Mykola Paschynskiy  τρίτος στο UEM MX της κατηγορία Open του 2011.Ο Andrei Burenko θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος αυτής της ισχυρής ομάδας της Ουκρανίας. Φιλοδοξίες τους είναι τουλάχιστον επαναλάβουν το αποτέλεσμα από το 2009, όταν οι Ουκρανοί είχαν φτάσει στην τρίτη θέση του βάθρου στο MXoEN. Είναι σίγουρο ότι ονειρεύονται την νίκη μέσα στην πατρίδα τους. Η δεύτερη ομάδα  απαρτίζεται από τους Andrei Krychfalushiy, Vlodymyr Tarasov και το νεότερο μέλος τον Dimitrov Asmanov, ο οποίος είναι μόλις 15 ετών. Έχει αποδείξει το ταλέντο του μπροστά στους συντοπίτες του πετυχαίνοντας  πρώτες θέσεις στα εθνικά πρωταθλήματα  της Ουκρανίας σε Supercross, MX2 και MXJunior.

Το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι οι Ιταλοί. Η ισχυρή σύνθεση των αναβατών της ομάδας είναι ένα σημάδι των μεγάλων φιλοδοξιών της. Μετρούν στην MX1 τον αναβάτης Davide Guarneri, που κατετάγει στην 12 θέση στο FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MX1. Επιπλέον, στην ομάδα υπάρχουν ο Manuel Monni που αγωνίζεται στην ΜΧ1, καθώς και ο Samuele Bernardini. Στο Sevlievo πέρσι πήραν την πέμπτη θέση και τώρα, για το 2012,  αντικατέστησαν στο MXoEN τον Simone Zecchina με τον Davide Guarneri προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια άλλη ισχυρή ομάδα, προέρχεται από τη Σλοβενία ​​με καθένα από τους τρεις αναβάτες της είναι γνωστοί, λόγω της καλής εμφάνισης τους  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Tim Gaiser είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Junior 125, ο Klemen Gerčar και ο Matevz Irt είναι στην πρώτη δεκάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της ΜΧ3, έτσι μπορούμε να θεωρήσουμε  τους σλοβάκους ως ένα ισχυρό αντίπαλο για άλλες εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Πέρυσι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση και αντί του Matevz Irt, ο Toni Mulec είχε αγωνιστεί για την Σλοβενία.

Η μόνη ομάδα παρόντες από την περσινή κορυφή  είναι οι τρίτοι  σλοβάκοι. Έχουν αλλάξει την σύνθεση της ομάδας και έχουν αντικατασταθεί δύο αναβάτες, έτσι ο Tomáš Simko θα συνοδεύεται από τους Štefan Svitko και Jakub Huška και θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να υπερασπιστούν την τρίτη θέση από την Βουλγαρία.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους αναβάτες να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο πριν από την αγωνιστική διακοπή του χειμώνα και τους δίνεται η καλύτερη ευκαιρία να αγωνιστούν για τις χώρες τους.

MXoEN στο Κίεβο 
Μήκος πίστας: 1875 m
Τύπος εδάφους: σκληρό χώμα και άμμος
Θερμοκρασία: 8 ° C
Καιρικές συνθήκες: συννεφιά εν μέρει,  ψιλή βροχή

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 
9:00  Ενημέρωση αναβατών
9,30 Ελεύθερα δοκιμαστικά EMX1
10:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά EMX2
11:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά EMXΟΡΕΝ
12:00 Προκριματικό σκέλος EMX1
14:30 Προκριματικό σκέλος EMX2
15 : 30 Προκριματικό σκέλος EMXOΡΕΝ
16: 30 Παρουσίαση των ομάδων στο κέντρο της πόλης του Κιέβου (πλατεία Ανεξαρτησίας)

Κυριακή
10:00 Ζέσταμα
13:00 Πρώτο σκέλος EMX1 + EMX2
14:30 Δεύτερο σκέλος EMX2 + EMXΟΡΕΝ
16:00 EMX1 + EMXΟΡΕΝ

Δείτε την λίστα συμμετοχών.

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...