ΜΧοΕΝ – Ενημέρωση από την Ελληνική αποστολή(video)

Με στόχο την δεκάδα!
Ενημέρωση μετά το 3ο και τελευταίο σκέλος:
Αγώνας με τα όλα του! Μοτέρ και κομπιουτεράκια στο κόκκινο. Διαβασμένη η Ιταλία, με τον David Guearnieri να μην κάνει κανένα λάθος και να κερδίζει παρά την πίεση του Evgerny Makhaylov (Ρωσία) που τερμάτισε 1,5 δευτερόλεπτο πίσω του και 2 μπροστά από τον άψογα προετοιμασμένο Ουκρανό Roaman Morozov που έβαλε την σφραγίδα του στην καταχειροκροτούμενη κατάκτηση της 3ης θέσης από τους Ουκρανούς. (Αποτελέσματα Εθνών)

Παναγιώτης Κουζής

Καλές εκκινήσεις για τους Κουζή και Ηλιόπουλο, πτώσεις όμως στους πρώτους γύρους μαζί με την κατάσταση της πίστας (πραγματικά πολύ δύσκολη) τους κράτησαν πίσω, στην 23η και 24η θέση αντίστοιχα. Δέκατη τρίτη τελικά η Ελλάδα σε ένα αγώνα που εξελίχθηκε σε δυσκολότερο από ότι φαινόταν αρχικά και αυτό, λόγω του σκληρού συναγωνισμού, του καιρού (ψιλόβροχο που συνέβαλε ώστε να γίνει η πίστα πολύ δύσκολη) και κυρίως λόγω της έλλειψης εμπειρίας-εξάσκησης σε τέτοιες συνθήκες. (Αποτελέσματα ΕΜΧ1+ΟΡΕΝ)

Δημήτρης Κοντολέτας

Ενημέρωση μετά το 2ο σκέλος:
ΜΧ2-ΟΡΕΝ. Ισως το πιο συναρπαστικό σκέλος του αγώνα! 6 αναβάτες πάλεψαν για την νίκη η οποία πήγε στο εκπληκτικό Εσθονό Priit Ratser ο οποίος τέρματισε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Σλοβένο Klemen Gercar. Ελάχιστα μέτρα πιο πίσω τερμάτισαν, ο Λατβιανός Roberts Justs και Ρώσος Evgeny Mikhaylov ο οποίος πιέστηκε από τον Ουκρανό Mykola Pashchynsky που ξεσήκωσε το κοινό. Στιγμή του αγώνα ίσως και τις ημέρες η επαφή και πτώση με πολλα χιλιόμετρα των πρωτοοπόρων μέχρι εκείνη την στιγμή, Mannuel Monni και Tim Gajser οι οποίοι σηκώθηκαν, συνέχισαν και τερμάτισαν 8ος και 13ος αντίστοιχα.
Πολύ καλή εκκίνηση για τον Γιώργο Ηλιόπουλο που άρχισε να μένει πίσω σιγά, κακή εκκίνηση για τον Κοντολέτα που το πάλεψε για να ανέβει. 21ος τελικά ο Ηλιόπουλος και ο 24ος ο Κοντολέτας. Σε λίγο το τελευταίο σκέλος (ΜΧ1-ΟΡΕΝ) (Αποτελέσματα ΕΜΧ2+ΟΡΕΝ)

Δημήτρης Κοντολέτας

Ενημέρωση μετά το 1ο σκέλος:
ΜΧ1-ΜΧ2. Ψιλόβροχο και κρύο, χωρίς άλλα προβλήματα. Αρκετό έως πολύ το ενθουσιώδες κοινό.
Ξέροντας τι ήθελε ο D. Guarnieri (Ιταλία) ξεκίνησε δυνατά και κέρδισε σχετικά εύκολα αφού ο T. Gejser (Σλοβενία) δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του. Με δυνατό ρυθμό 3ος ο G.Krestinof ενώ ο S.Bernardini (Ιταλία) κράτησε πίσω του τον αναπάντρεχα δυνατό Πολωνό, τον L. Lonka (Εσθονία).
Ξεκίνησε πολύ δυνατά ο Π. Κουζής αλλά είχε μια πτώση στο κλείσμο του πρώτου γύρου και έχασε πολύτιμο χρόνο. Ο Δ. Κοντολέτας πάλεψε και πέρασε τους Λευκορώσους (Kuntsevich, Pozdniakov) και τον έτερο Πολωνό (Kedzierski). Ο Κουζής ξεκίνησε, βρήκε τον ρυθμό του και οδηγώντας δυναμικά έφτασε μέχρι και τον Κοντολέτα τον οποίο και πέρασε προς το τέλος. (Αποτελέσματα ΕΜΧ!+ΕΜΧ2)

Γιώργος Ηλιόπουλος

Δείτε βίντεο των Κουζή – Κοντολέτα – Ηλιόπουλου από το 1ο σκέλος

4021 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΝ 14Ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ NASHVILLE

Ο 14ος γύρος του AMA Supercross 2024 αποτέλεσε αρνητικό σταθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος...