Ο Justin Brayton κερδίζει στην Γένοβα(video)

O τρίτος αγώνας του ευρωπαϊκού κυπέλλου supercross πραγματοποιήθηκε στην Γένοβα της Ιταλίας όπου η παρουσία των αμερικανών αναβατών έδωσε ξεχωριστό ενδιαφέρον στον αγώνα. Την νίκη κατάφερε να πάρει ο Justin Brayton μετά από μάχη με τον συμπατριώτη του Eli Tomac. Ψηλά την σημαία της Ευρώπης κράτησε ο Gautier Paulin τερματίζοντας τρίτος ενώ συμμετείχε και ο Christophe Pourcel που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Μπροστά σε 9000 θεατές οι αμερικάνοι οδηγοί μαζί με τους ευρωπαίους σουπερκροσάδες έδωσαν ένα όμορφο θέαμα στο εντυπωσιακό Palasport Fiera, παίρνοντας μια γεύση για τον μεγάλο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας στο Bercy. Ο Brayton πίεσε και στα δύο σκέλη τον γρηγορότερο Tomac και κατάφερε να του πάρει το τελευταίο σκέλος όταν ο Tomac είχε μια πτώση. Νικητής ο Brayton με δεύτερο τον Tomac και τρίτο τον Paulin. Στην βαθμολογία προηγείται ο Cedric Soubeyras με 95 βαθμούς με δεύτερο τον Fabien Izoird  33 βαθμούς πιο πίσω.

Ακόμα μια άνετη νίκη είχε στην SX2 o Valentin Teillet που προηγείται στην βαθμολογία αν και ο άμεσος διεκδικητής του τίτλου Samuele Bernentini(τρίτος) ήταν κοντά στην δεύτερη θέση η οποία πήγε τελικά στον Romain Berthome.

Μεγάλη μάχη έγινε στην κατηγορία SX125 με τον Alexis Verhaeghe να παίρνει τελικά την νίκη και να μειώνει την διαφορά του από τον δεύτερο στον αγώνα και πρωτοπόρο στην βαθμολογία Dan Houzet. Τρίτος τερμάτισε ο Tomaso de Pietri.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Palasport Fiera

4021 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΝ 14Ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ NASHVILLE

Ο 14ος γύρος του AMA Supercross 2024 αποτέλεσε αρνητικό σταθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος...