KTM BLOG LIVE!

ORANGE – SPEED – PETROLHEADS
Η KTMσυνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της στην ψηφιακή επικοινωνία. Για ένα σχεδόν μήνα, ειδικά άρθρα, φωτογραφίες και videos δημοσιεύονται στο blog.ktm.com, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να μπει πίσω από την κουρτίνα, μέσα στο μοναδικό κόσμο της KTM. Εγγυημένα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, σαφώς με ΤΑΧΥΤΗΤΑ και φυσικά δημοσιευμένα από, και για, PETROLHEADS. Το τωρινό TopStory, ως ένα preview από την EICMA 2012, περιλαμβάνει ένα σημαντικό θέμα!

Τον Μάιο του 2011 το νέο website της KTM ξεκίνησε να λειτουργεί και, εδώ και περίπου δύο μήνες, ξεκίνησε η λειτουργία και του site της Husaberg.

Την ίδια στιγμή, γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η KTM να εγκατασταθεί στα Social Media. Επιπλέον της λειτουργίας του καναλιού στο Youtube και του λογαριασμού στο Twitter, η KTM Racing Fanpage στο Facebook – με πάνω από 800.000 φίλους – θεωρείται θεμελιώδες κομμάτι της επικοινωνίας της εταιρείας με τους φίλους της.

Το νέο KTM Blog ενεργοποιήθηκε επίσημα την ίδια στιγμή που παρουσιάστηκε η νέα γενιά 1190 Adventure στην Intermot της Κολωνίας τον Οκτώβριο. Ο σκοπός είναι ξεκάθαρος: επιπλέον εξέλιξη της ψηφιακής επικοινωνίας μέσω της παρουσίασης πρωτότυπου περιεχομένου.

Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα το KTM Blog αναφέρεται σε θέματα – στα Γερμανικά και Αγγλικά – που δεν μπορεί κανείς να βρει αλλού. Μοτοσικλέτες, διαδραστικά εργαλεία, lifestyle, άνθρωποι και αγώνες είναι μέσα στο περιεχόμενο του blog. Απλά και ενδιαφέροντα, με αρχειοθέτηση, Tag Cloud και με την πιθανότητα να τα μοιράζεστε με φίλους στο Web 2.0.

Το τωρινό Top Story στο blog.ktm.com περιλαμβάνει ένα special teaser για την EICMA 2012, όπου μπορείτε να δείτε (ή καλύτερα να ακούσετε) το τι συμβαίνει όταν οι καλύτεροι τεχνικοί και σχεδιαστές της KTM, αφήνονται να δημιουργήσουν χωρίς την ανάγκη να ακολουθήσουν τους κανονισμούς ή τους νομικούς περιορισμούς – κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Αυτό και πολλά άλλα μπορείτε να τα δείτε στο Blog της KTM: http://blog.ktm.at!

Περίληψη των καναλιών ψηφιακής επικοινωνία της KTM:

http://www.ktm.com/follow-us.html

www.ktm.com

www.husaberg.com

www.ktmimages.com

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...