Ο ΑΣΟΑΜ μοίρασε τα δώρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Τρίκαλα, ο ΑΣΟΑΜ σε μια ειδική εκδήλωση μοίρασε τα δώρα που είχε συγκεντρώσει, στους οχτώ πρώτους στην τελική βαθμολογία της κάθε κατηγορίας όπως είχε ανακοινωθεί στην αρχή της σεζόν και κλήρωσε επιπλέον δώρα στους τυχερούς που βρέθηκαν στην τέντα του ΑΣΟΑΜ στο τέλος του αγώνα. Η κίνηση αυτή χαιρετήθηκε από το σύνολο των αγωνιζομένων δίνοντας την χαρά και την δύναμη στο Προεδρείο του ΑΣΟΑΜ για περισσότερες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Ο ΑΣΟΑΜ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εταιρίες που συνέβαλλαν προσφέροντας δώρα για τον σκοπό αυτό, ειδικά σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά για το άθλημα του motocross.

motozone.gr, Τυροκομικά Σιαφαρίκας, Τσιγγέλης Νικόλαος Service, motomitropoulos.gr, Crazy Crew, DBR (Λουκίσσας), DKRacing, GRC Power Factory, motokouzis.com, Paddock 512, Moto Stuff, Tattoo Racing, Moto Κρητικός, MOTO X-treme (χορηγός επικοινωνίας), www.motogr.tv (χορηγός επικοινωνίας),enduro.gr (χορηγός επικοινωνίας), mxin.gr (χορηγός επικοινωνίας), bikeit.gr (χορηγός επικοινωνίας)

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ.

This slideshow requires JavaScript.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...