Η Ashley Fiolek ενέπνευσε τους μικρούς Έλληνες θαυμαστές της!

Ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί λάτρεις του motocrossδοκιμάζοντας τις riding ικανότητές τους υπό την καθοδήγηση της AshleyFiolek.
Το παλιό Λατομείο Μαλτέζου στη Νέα Πεντέλη μετατράπηκε χθες, Κυριακή 25 Νοεμβρίου, σε πίστα motocross για ένα ξεχωριστό workshop. Πρωταγωνιστές περισσότεροι από 50 επίδοξοι riders, ηλικίας 6 έως 16 ετών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και η Ashley Fiolek, η εκ γενετής κωφή Αμερικανίδα πρωταθλήτρια motocross που για περισσότερο από τρεις ώρες άνοιξαν τέρμα το γκάζι!

Την προηγούμενη μέρα η 22χρονη κορυφαία αθλήτρια ήταν καλεσμένη στο περίφημο TEDx Athens 2012 μιλώντας για τη δύναμη της θέλησης που σε κάνει να ξεπερνάς ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Η στήριξη των γονιών της, ο δύσπιστος κοινωνικός περίγυρος και το εκ γενετής… πείσμα της ήταν μερικά από τα βασικότερα σημεία της ομιλίας της η οποία κορυφώθηκε μοναδικά με την φράση: «Το σύμπαν συνωμοτεί για εκείνους που ξέρουν τι θέλουν».

Έτσι, την επόμενη μέρα η χαρισματική πρωταθλήτρια Ashley Fiolek προσπάθησε να μεταφέρει το περίφημο αυτό μήνυμά της στους μικρούς λάτρεις του motocross μέσα από ένα απολαυστικό     workshop που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σωματείο “ΑΡΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ”,  την Αθλητική Μ.Ο.Τ.Ο.Ε. και την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης. Riding sessions, αυτόγραφα, φωτογραφίες αλλά και πολύτιμες συμβουλές στο κάθε παιδί ξεχωριστά από ένα ζωντανό παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης στο όνειρο συνέθεσαν το ηλιόλουστα κρύο σκηνικό της χθεσινής Κυριακής στη Νέα Πεντέλη.

Λίγα λόγια για την AshleyFiolek:
Γεννημένη το 1990 στο Dearborn του Michigan, η Ashley ανακάλυψε από πολύ νωρίς την αγάπη της για τις μηχανές. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στα 17 της χρόνια, ενώ ένα χρόνο μετά είχε ήδη αποκτήσει τον πρώτο της τίτλο. Από τότε έχει κερδίσει τέσσερις τίτλους μέσα σε πέντε χρόνια στο γυναικείο πρωτάθλημα motocross και δύο μεταλλεία στο ESPN’s X Games Racing Super ross. Η ίδια εξηγεί πως τίποτα δεν την εμποδίζει να κάνει αυτό που αγαπάει και πως έχει αναπτύξει ένα δικό της τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα γύρω της. «Μπορώ να νιώσω ό,τι αφορά τη μηχανή μου. Ακούω με τον δικό μου τρόπο… Μεγάλωσα οδηγώντας με αυτόν τον τρόπο και έτσι δεν πρόκειται κάτι καινούριο για εμένα».

Η Ashley έχει περιοδεύσει τις ΗΠΑ δίνοντας ομιλίες με σκοπό να εμπνεύσουν νέους κωφούς μαθητές, στην προσπάθεια της να τους δώσει κίνητρα και να τους αποδείξει ότι μπορούν να επιτύχουν τα πάντα. Συνεισφέρει το χρόνο της  στο αθλητικό γυναικείο ίδρυμα με σκοπό να βοηθάει νεαρές γυναίκες να προοδεύουν στον αθλητισμό. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές διαφημίσεις και ντοκιμαντέρ και έχει εμφανιστεί και στην εκπομπή του Conan O’Brien. Επίσης είχε και έναν ρόλο στην εκπομπή του ABC «Switched at Birth».

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...