Απονομές FIM

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/382042_10151108698551330_708848824_n.jpgΤην περασμένη Κυριακή 2/12/12 στο Salle des Etoiles του Monte Carlo πραγματοποιήθηκαν οι φετινές απονομές των παγκόσμιων πρωταθλητών μοτοσυκλέτας από την FIM. Ανάμεσα τους και πολλοί αναβάτες του motocross όπως οι Antonio Cairoli και Ryan Villopoto αλλά και παλαιοί αναβάτες που τιμήθηκαν σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση. 

Πάνω από πεντακόσιοι προσκεκλημένοι που βρέθηκαν στο Salle des Etoiles αλλά και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε ζωντανά την εκδήλωση από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης είδε τους παγκόσμιους πρωταθλητές σε μια άκρως επίσημη εκδήλωση να παραλαμβάνουν τα κερδισμένα με πολύ κόπο φετινά βραβεία τους. Το motocross είχε την τιμητική του με δυναμική παρουσία από όλους όσους διεκδίκησαν τους παγκόσμιους τίτλους με κορυφαίους τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ΜΧ1 Antonio Cairoli αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Supercross 450cc Ryan Villopoto. Στις ειδικές βραβεύσεις ο Tim Gajser παρέλαβε το βραβείου του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου αναβάτη της χρονιάς(Rookie of the year).

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/21644_10151108777156330_567975560_n.jpg

Επίσης ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις της Laia Sanz που κέρδισε τον βραβείο της “Γυναίκας της χρονιάς” αφού κατάφερε το 2012 να στεφτεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Εnduro και στο Trial γυναικών,  του Jorge Lorenzo που πήρε το το βραβείο της “Προσωπικότητας της χρονιάς”, της ισπανικής πίστας της Καταλανίας που βραβεύτηκε για το καλύτερο GP της χρονιάς και το Ambulance Motorcycle Club που κέρδισε την διάκριση της “Ασφάλειας στον δρόμο” για την διαφημιστική εκστρατεία του για τα κράνη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα του χώρου της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας όπως οι Mary McGee, Jim Redman, Torsten Hallman, Dougie Lampkin, Kari Tiainen, Hubert Auriol και Hans Nielsen που μοιράστηκαν το πλατό με τους Jorge Lorenzo, Max Biaggi, Marc Marquez, Sandro Cortese, Antonio Cairoli, Ryan Villopoto, Toni Bou, Antoine Meo, Pierre-Alexandre Renet, Chris Holder, Nikolai Krasnikov και πολλούς άλλους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 παραλαμβάνει το βραβείο του.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 Jeffrey Herlings παραλαμβάνει το βραβείο του.

Ο πρώην παγκ. πρωτ. trial Dougie Lampkin παραδίδει ένα από τα πολλά βραβεία που κέρδισε η Laia Sanz.

Ο πρώην παγκ. πρωτ. trial Dougie Lampkin παραδίδει ένα από τα πολλά βραβεία που κέρδισε η Laia Sanz.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών Chiara Fontanesi.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια MX γυναικών Chiara Fontanesi.

Παρόν και ο παγκόσμιος πρωταθλητής supercross 450cc Ryan Villopoto. Για όσους δεν κατάλαβαν το AMA Supercross είναι παράλληλα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross για αυτό και ονομάζεται FIM/AMA Supercross.

Παρόν στο Gala και ο παγκόσμιος πρωταθλητής supercross 450cc Ryan Villopoto με την γυναίκα του. Για όσους δεν κατάλαβαν το AMA Supercross είναι παράλληλα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross για αυτό και ονομάζεται FIM/AMA Supercross.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...