Η KTM Πρωταγωνιστεί στο Monster Energy Athens Supercross

0166ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η, όπως πάντα δραστήρια, KTM SEE, συμμετείχε και φέτος με επιτυχία στο Monster Energy Athens Supercross 2012. Υποστηρίζοντας τον Florent Richie, ο οποίος οδήγησε μια KTM 250 SX, είχε μια σοβαρή παρουσία που κατάφερε να φέρει μια δεύτερη (το Σάββατο) και μια τέταρτη θέση τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο Florent Richie, παρά το ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τις αποσκευές του που έφτασαν από το εξωτερικό μόλις λίγες ώρες πριν τον αγώνα, «γνώρισε» την πίστα στους προκριματικούς αγώνες, προκρίθηκε στον τελικό και τελικά τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Την Κυριακή, μια πτώση τους πρώτους γύρους, εξαφάνισε τις ελπίδες για νίκη, όμως ήταν η αρχή για μια από τις πιο εντυπωσιακής εμφανίσεις που έχουμε δει σε Athens Supercross.

Ο αναβάτης της KTM, έκανε δεκάδες εντυπωσιακά άλματα, τρελαίνοντας το κοινό, ενώ στο τέλος του αγώνα «μοίρασε» ρούχα και εξοπλισμό στις κερκίδες, καταλήγοντας στα pits με τα… εσώρουχα. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τον κόσμο!

0132

Florent Richier

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Florent Richie, ήταν μια εντελώς standard KTM 250 SX η οποία έφτασε στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα και στρώθηκε την προηγούμενη του αγώνα…
Δεν είχε την παραμικρή επέμβαση, πέραν της ρύθμισης που έκανε ο γνωστός μηχανικός Παντελής Καρίμαλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα συμμετείχαν αρκετοί αναβάτες με KTM και ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος –Frozen- Ηλιόπουλος με KTM 450 SX, 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX1 για το 2012.

Επίσης για μια ακόμη χρονιά το χειροκρότημα συγκέντρωσαν οι μικροί αναβάτες της κατηγορίας mini που απόλαυσαν μερικούς γύρους στην απαιτητική πίστα.  Και εκεί, παραδοσιακά, η πλειοψηφία των μικρών αναβατών οδηγεί KTM!

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...