Ο C.Soubeyras κερδίζει το SX του Μονάχου(video)

Επικρατώντας και τις δύο ημέρες στο Supercross του Μονάχου για το γερμανικό πρωτάθλημα ADAC Supercross ο Cedric Soubeyras ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Olympiahalle κερδίζοντας και τους δύο τελικούς. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Florent Richier με τερματισμούς μέσα στην πρώτη τριάδα, βρίσκετε μια ανάσα από τον τίτλο με έναν αγώνα να απομένει στο Dortmund. Στον αγώνα συμμετείχε και ο περσινός νικητής Mike Alessi αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την περσινή του επιτυχία. 

O προτελευταίος αγώνας του γερμανικού πρωταθλήματος ADAC Supercross πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο και το κλειστό στάδιο Olympiahalle το διήμερο 21-22/12/12. Η φαινομενικά εύκολη πίστα είχε πολλές παγίδες δημιουργώντας στα φαβορί του αγώνα πολλά προβλήματα. Πρώτος στα προβλήματα ο γερμανός πρωταθλητής Marcus Shiffer που μια πτώση στο μεγάλο τριπλό της πίστας στα δοκιμαστικά, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγώνα με σπασμένο χέρι. Προβλήματα και τις δύο ημέρες για τον περσινό νικητή του αγώνα Mike Alessi όπου την Παρασκευή μια πτώση στην εκκίνηση του τελικού δεν του επέτρεψε να είναι ανταγωνιστικός στην συνέχεια και το Σάββατο αντιμετώπιζε μηχανικά προβλήματα που δεν τον έφεραν στον τελικό.

Florent Richier

Αντίθετα για τον Cedric Soubeyras ήταν ακόμα μια φετινή εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας και τους δύο τελικούς ξεκινώντας από τις πίσω θέσεις.  Την Παρασκευή πέρασε εύκολα στην αρχή του αγώνα τον Richier που είχε πάρει την εκκίνηση και τον Jason Thomas ενώ το Σάββατο στους τελευταίους γύρους κατάφερε να περάσει πάλι τον Richier και τον Filip Neugembauer. Δεύτερος στον τελικό της παρασκευής τερμάτισε ο Βασιλιάς του Athens Supercross Weston Peick ξεκινώντας και αυτός από τις πίσω θέσεις ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Richier. To Σάββατο ο Neugembauer κατάφερε να περάσει στα μισά του αγώνα τον πρωτοπόρο Richier που δείχνει να κουράζεται όσο περνούν οι γύροι, για να τερματίσει στην δεύτερη θέση πίσω από τον Soubeyras που τον πέρασε στους τελευταίους γύρους. Τρίτος και πάλι ήταν ο Richier κρατώντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοπορία στην βαθμολογία του θεσμού.

Αποτελέσματα Τελικού Παρασκευής
1 120 Soubeyras Cedric FRA
2 16 Peick Weston USA
3 9 Richier Florent FRA
4 911 Bowers Tyler USA
5 108 Rodrigues Joaquim POR
6 149 Ullrich Dennis GER
7 800 Alessi Mike USA
8 27 Thomas Jason USA
9 56 Regal Kyle USA
10 30 Aranda Greg FRA
11 817 Clermont Jason FRA
DNF
3 Maier Teddy USA
DNS
800 Alessi Mike USA

Αποτελέσματα Τελικού Σαββάτου
1 120 Soubeyras Cedric FRA
2 134 Neugebauer Filip CZE
3 9 Richier Florent FRA
4 46 Coulon Cyrille FRA
5 30 Aranda Greg FRA
6 18 Siebler Cole USA
7 108 Rodrigues Joaquim POR
8 911 Bowers Tyler USA
9 27 Thomas Jason USA
10 3 Maier Teddy USA
11 34 Berthome Romain FRA
12 620 Ramette Thomas

Το βάθρο της Παρασκευής με τους C.Soubeyras, W.Peick και F.Richier.

Βαθμολογίες

 ADAC Supercross SX1

 ADAC Supercross SX2

Ακολουθούν video’s με στιγμιότυπα του αγώνα.

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

3996 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO “BEHIND THE GATE”…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ “0” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ!

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP ξεκινάει το 2024 με το πρώτο επεισόδιο πρόλογος...