Αίτημα στον Περιφερειάρχη για δημιουργία πίστας motocross

Μετά από τις πρόσφατες εκλογές του του Ροδιακού Ομίλου Μοτοσικλετιστών μέλη του Προεδρείου επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, και του μετέφεραν το αίτημα τους για δημιουργία οργανωμένης πίστας motocross στο νησί. Με το σκεπτικό ότι η αγωνιστική αυτή δραστηριότητα, με την οποία ασχολούνται δεκάδες νέοι της περιοχής μας, πρέπει να γίνεται υπό συνθήκες ασφάλειας, ο Περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τα μέλη του Ομίλου ότι θα αναζητηθεί έκταση του Δημοσίου, προκειμένου να παραχωρηθεί στην Περιφέρεια κατά χρήση και η οποία να διαμορφωθεί και να οργανωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες των μοτοσικλετιστών.

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τα μέλη του Ομίλου να διερευνήσουν και οι ίδιοι εκτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν, ενημερώνοντας σχετικώς τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΚΕΔ κλπ), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες.

Το mxin.gr σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του Ομίλου Σταμάτη Καλαφατά μας είπε ότι ήδη υπάρχουν εκτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση και αν βρεθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτών των εκτάσεων σύντομα οι Ρόδιοι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να   προπονούνται σε μια ασφαλή πίστα. Επίσης μας επισήμανε το ενδιαφέρον που έδειξε ο  Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης κατανοώντας το πρόβλημα.

Ο Ροδιακός Όμιλος Μοτοσυκλετιστών Ρ.Ο.Μ. πρόσφατα πραγματοποίησε τις πρώτες εκλογές του όπου προέκυψε ο εξής σχηματισμός του Δ.Σ.

Καλαφατάς Σταμάτης – Πρόεδρος
Χοχλαστός Δημήτρης – Αντιπρόεδρος
Μαργαρίτης Πέτρος – Γραμματέας
Γιακουμάκης Φίλιππος – Ταμείας
Αλετράς Μιτζέλος – Μέλος

Ο Ρ.Ο.Μ. στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...