ΚΤΜ SEE Αγωνιστικές Παροχές 2013

KTM SEE READY TO RACEΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η KTM SEE AE, πιστή στις Αγωνιστικές της Υποχρεώσεις, ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους φίλους των αγώνων μοτοσυκλέτας, ότι  θα συνεχίσει και το 2013 την παρουσία της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Στόχος της εταιρίας μας για φέτος είναι η ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια και στήριξη των ιδιωτών αναβατών αλλά και η πραγματοποίηση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με την όσο μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν  την κατάσταση  που επικρατεί στην χώρα μας, προωθούμε ένα πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται στην δημιουργία μικρών “Ομάδων” από τους Συμμετέχοντες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Έχοντας ενεργή παρουσία ανελλιπώς επί σειρά ετών σε όλους τους αγώνες, πιστεύουμε ότι η μείωση του κόστους συμμετοχής σε έναν αγώνα είναι πλέον το μείζον θέμα. Αυτό το κόστος μπορεί να μοιράζεται μεταξύ περισσοτέρων ατόμων (αναβατών) ή να υπάρχει τρόπος  να δίνονται κίνητρα για να συμβεί αυτή η “ομαδοποίηση”.

Οχήματα, βενζίνη, διόδια, ξενοδοχείο, διατροφή, μοιρασμένα στα 3 ή 4 ….

Γιατί να μην μπορεί να μοιραστεί η αγορά μοτοσυκλετών?

Σε αυτό ακριβώς το σημείο η ΚΤΜ πρωτοπορεί και δίνει την δυνατότητα μέσω της δημιουργίας “Ομάδων” να αποκτηθούν φθηνότερα οι μοτοσυκλέτες, να έχουν χαμηλότερο κόστος συντήρησης, να δημιουργήσει πλαφόν στο “ταμείο” της “ομάδας” για τα τρέχοντα έξοδα (διακίνηση, προπόνηση κλπ) και να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες εικόνα “Ομάδας”.

Για την δημιουργία “Ομάδας” δεν απαιτείται σύσταση με καταστατικό, ειδική ονομασία, έμβλημα κλπ.  Για την ΚΤΜ “Ομάδα” αποτελεί η πρόθεση των μελών για την αγορά των απαιτούμενων μοτοσυκλετών.

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε σήμερα τα παρακάτω πακέτα στήριξης:

  1. I.      Ανεξάρτητες Συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross με μοτοσυκλέτα ΚΤΜ EXC & SX

»      Κατά την διάρκεια των Πρωταθληματικών αγώνων (Enduro & MX) οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, θα μπορούν να λαμβάνουν από το Support Team της ΚΤΜ, που θα βρίσκεται εκεί, τα γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ με έκπτωση 14%.  Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την  ημέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονομετρημένων για το Motocross.

»      Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, ανεξαρτήτως μοντέλου, στις οποίες μπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους.

»      Κατά την διάρκεια των διήμερων αγώνων Enduro και στο κλείσιμο της πρώτης μέρας, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, θα μπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support Team, για την ανασυγκρότηση (Κατόπιν ενημέρωσης και συνεννόησης με τον υπεύθυνο του Support Team από την προηγούμενη ημέρα).

»      Οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ ανεξαρτήτως μοντέλου, έχουν την δυνατότητα, να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά) στο Support Team της ΚΤΜ για την μεταφορά τους στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.

»      Για τους  Πρωταθληματικούς αγώνες Motocross το Support Team της ΚΤΜ θα έχει διαθέσιμα, ελαστικά και σαμπρέλες για όλες τις κατηγορίες σε ειδικές τιμές για τους όλους συμμετέχοντες αναβάτες. 

 

Αγορά μοτοσυκλέτας ΚΤΜ Racing EXC & SX

»      Πρόγραμμα 12μηνου Άτοκου Διακανονισμού για την αγορά  μοτοσυκλέτας ΚΤΜ EXC και SX (στην αγωνιστική τιμή της μοτοσυκλέτας). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, προκαταβολή 50% και η εξόφληση γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας. Το πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ από τις 20 Ιανουαρίου 2013 και ως την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Enduro και Motocross 2013.

Bonus συμμετοχής και διάκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro & MX

Με την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ, που κατετάγησαν στην πρώτη πεντάδα των κύριων κατηγοριών (Ε1, Ε2, Ε3 και ΜΧ1,ΜΧ2) μπορούν να αποκτήσουν την επόμενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing μοτοσυκλέτα τους με έξτρα έκπτωση* από  την αγωνιστική τιμή της που θα ισχύει τότε.

Τα Bonus* Τελικής Κατάταξης για τις κατηγορίες Ε1, Ε2, Ε3 & ΜΧ1, ΜΧ2 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Enduro & Motocross έχουν ως εξής:

Τελική Κατάταξη            Έξτρα Έκπτωση

1oς                                           14%

2ος                                            12%

3ος                                            10%

4ος                                              8%

5ος                                               6%

  1. II.    Συγκρότηση και δημιουργία Ομάδων

Μια αγωνιστική ομάδα για να ονομαστεί “Ομάδα Enduro ” και να τύχει των παροχών της KTM, θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 3 αναβάτες, ενώ μια “Ομάδα Motocross” θα πρέπει να αποτελείται από  τουλάχιστον 2 αναβάτες. Και στις δυο περιπτώσεις απαιτείται αγορά τουλάχιστον 3 μοτοσυκλετών.

»      Κατά την διάρκεια των Πρωταθληματικών αγώνων (Enduro & MX) οι αναβάτες των “Ομάδων” ΚΤΜ, θα μπορούν να λαμβάνουν από το Support Team της εταιρίας,  που θα βρίσκεται εκεί, τα γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ με έκπτωση 20%.  Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την  ημέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme για το Enduro και του τεχνικού ελέγχου – χρονομετρημένων για το Motocross.

»      Οι ομάδες έχουν δικαίωμα έκπτωσης 20% επί της λιανικής στα γνήσια KTM ανταλλακτικά,  αξεσουάρ μοτοσυκλέτας (Power Parts) και είδη ένδυσης αναβατών (Power Wear).

»      Στις τέντες του Support Team της ΚΤΜ θα υπάρχουν όπως πάντα, θέσεις για τους αναβάτες των “Ομάδων” ΚΤΜ προκειμένου να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους.

»      Για τους  Πρωταθληματικούς αγώνες Motocross &    Enduro οι “Ομάδες” της ΚΤΜ θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούνται σε δική τους τέντα που θα τους παραχωρεί η ΚΤΜ κατόπιν συνεννόησης με τον Αγωνιστικό Υπεύθυνο της εταιρίας, το αργότερο μια  εβδομάδα πριν τον αγώνα. (Προσοχή: θα τηρείται σειρά προτεραιότητας και για περιορισμένο αριθμό αναβατών).

»      Κατά την διάρκεια των διήμερων αγώνων Enduro και στο κλείσιμο της πρώτης μέρας, οι αναβάτες των “Ομάδων” ΚΤΜ θα μπορούν να προσέλθουν κάτω από τις τέντες του ΚΤΜ Support Team, για την ανασυγκρότηση (Κατόπιν ενημέρωσης και συνεννόησης με τον υπεύθυνο του Support Team από την προηγούμενη ημέρα).

»      Οι αναβάτες των “Ομάδων” ΚΤΜ θα έχουν την δυνατότητα να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά) στο Support Team της ΚΤΜ για την μεταφορά τους στο Σ.Ε.Χ. στο οποίο θα βρίσκεται το φορτηγό υποστήριξης κατά την διάρκεια του αγώνα.

»      Για τους  Πρωταθληματικούς αγώνες Motocross το Support Team της ΚΤΜ θα έχει διαθέσιμα, ελαστικά και σαμπρέλες για όλες τις κατηγορίες σε ειδικές τιμές για τους όλους συμμετέχοντες αναβάτες.

KTM SEE READY TO RACE

Αγορά μοτοσυκλέτας ΚΤΜ Racing EXC & SX

»      Αγορά μοτοσυκλετών ομάδας με επιπλέον έκπτωση 8%* επί της αγωνιστικής τιμής

Bonus συμμετοχής και διάκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro & MX

Με την λήξη των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, οι αναβάτες των “Ομάδων” ΚΤΜ, που κατετάγησαν στην πρώτη πεντάδα των κύριων κατηγοριών (Ε1, Ε2, Ε3 και ΜΧ1,ΜΧ2) μπορούν να αποκτήσουν την επόμενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing μοτοσυκλέτα τους με έξτρα έκπτωση* από  την αγωνιστική τιμή της που θα ισχύει τότε.

Τα Bonus* Τελικής Κατάταξης για τις κατηγορίες Ε1, Ε2, Ε3 & ΜΧ1, ΜΧ2 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Enduro & Motocross έχουν ως εξής:

Τελική Κατάταξη          Ποσοστό Έκπτωσης

1ος                                                       14%

2ος                                                       12%

3ος                                                       10%

4ος                                                         8%

5ος                                                          6%

Αναβάτης ομάδας που κατατάσσεται εντός των άνω δικαιούται το προσωπικό Bonus Κατάταξης εάν αυτό είναι μεγαλύτερο από το bonus της “Ομάδας”.

Παράδειγμα: στην Νέα “Ομάδα” των 3 ατόμων ο Α έχει καταταγεί 1ος, ο Β 2ος και ο Γ 10ος:

Ο Α θα πάρει την νέα μοτοσυκλέτα του με έξτρα έκπτωση 14%, ο Β με 12% και ο Γ, ενώ δεν δικαιούται έκπτωση σύμφωνα με την κατάταξη, θα επωφεληθεί με το 8% έκπτωσης της ομάδας .

Oι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ που κατετάγησαν στην  πρώτη τριάδα των  υπολοίπων κατηγοριών και των 2 αθλημάτων (Enduro & MX) μπορούν να αποκτήσουν την επόμενη ολοκαίνουρια ΚΤΜ Racing μοτοσυκλέτα τους με έξτρα έκπτωση* 6% επί της αγωνιστικής τιμής.

ΚΤΜ SEE πιστεύει, ότι για να υπάρχουν Πανελλήνια Πρωταθλήματα, χρειάζονται οι Αναβάτες πρώτα από όλα και μετά οι Λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες με την αιγίδα της Αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας.

Χωρίς αυτά τα δυο μέρη καμιά εταιρία δεν μπορεί να βρίσκεται και να υπάρχει στους αγώνες γιατί δεν μπορούν να γίνουν αγώνες χωρίς αυτούς.

KTM SEE A.E., εκτός από τους αναβάτες, θα στηρίξει για την αγωνιστική χρονιά 2013 όλες τις Λέσχες που θα αναλάβουν Πρωταθληματικούς Αγώνες Enduro & MX δίνοντας στην κάθε μια από αυτές το ποσό των      € 200,00  για τους αγώνες ΜΧ και μονοήμερους Enduro και των € 300,00  για τους διήμερους αγώνες Enduro, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια όλων.

Ευχόμαστε Ολόψυχα σε Όλους, Αναβάτες και Λέσχες Καλή Αγωνιστική Χρονιά.

 

Για την KTM SEE A.E.

Στάθης Κοσμίδης

Υπεύθυνος Αγωνιστικού Τμήματος

Διευκρινίσεις *: Η έξτρα έκπτωση καθώς και τα bonus έξτρα εκπτώσεων όπου αυτά αναφέρονται, υπολογίζονται στην καθαρή αξία της μοτοσυκλέτας (χωρίς φόρους).

Δεν ισχύουν στις εξής περιπτώσεις: α) αγορά της μοτοσυκλέτας γίνεται με χρήση του 12μηνου άτοκου διακανονισμού, β) για μοντέλα προσφορών και γ) όταν υπάρχει ανταλλαγή.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...