O R.DeCoster ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΚΤΜ

Για ακόμα τρία χρόνια ο 72χρονος Roger DeCoster θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην KTM Αμερικής. Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε συμβόλαιο με την αυστριακή εταιρία που θα τον βρει ντυμένο στα πορτοκαλί μέχρι και το 2016. Οι δύο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες από την ως τώρα συνεργασία τους και θα προσπαθήσουν να φέρουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες στην ομάδα. 

Ο RogerDeCoster δήλωσε: “Αυτή η δουλειά συνεχίζει να με ευχαριστεί και δουλεύοντας με την ΚΤΜ είναι για εμένα αναζωογονητικό. Είναι εύκολο να κάνεις πράγματα με την ΚΤΜ, οι αποφάσεις λαμβάνονται και υλοποιούνται πολύ γρήγορα και οι απόψεις μου έχουν μεγάλη επιρροή στην ομάδα και στην μοτοσυκλέτα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τίτλους στο Supercross και στο Motocross και στο μέλλον θα μπορούμε να έχουμε δύο αναβάτες ανά κατηγορία”.

O DeCoster ανέλαβε την εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ στην Αμερική το 2011, εξελίσσοντας τις μοτοσυκλέτες και συγκεκριμένα το SX450F. Ένα χρόνο μετά έφερε στην ομάδα τον Ryan Dungey με τον οποίο κατάφεραν στην μεγάλη κατηγορία να κατακτήσουν τον τίτλο του 2012 στο ΑΜΑ Motocross και να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα Supercross στην ιστορία της εταιρίας.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...