Απονομές, εκλογές και Γ.Σ για την ΑΜΟΤΟΕ

IMG_9045Διήμερο έντονης κινητικότητας ήταν το σαββατοκύριακο με τρεις από τις κυριότερες δραστηριότητες της ΑΜΟΤΟΕ να πραγματοποιούνται όλες μαζί στον Βόλο. Μετά την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του Σαββάτου όπου προέκυψαν σημαντικές ειδήσεις, την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των πρωταθλητών σε όμορφο κλίμα. 

Στην Γ.Σ. αποφασίστηκαν οι τοποθεσίες και οι ημερομηνίες των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων όπου ξεκινάνε με το πρωτάθλημα enduro στις 24/02/13 στα Μέγαρα μαζί με το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross θα ξεκινήσει περίπου ένα μήνα μετά 24 ή 31/03 πιθανότατα στην πίστα της Χαλκίδας ενώ το πρωτάθλημα θα περάσει από Γιαννιτσά, Μεγαλόπολη, Λιτόχωρο, Τρίκαλα, την καινούργια πίστα της Πτολεμαΐδας  ενώ αναμένετε ακόμα μια πίστα να ενταχθεί στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί με την προκήρυξη του οριστικού πρωταθλήματος.

Στις εκλογές βγήκαν οι Στέλιος Κορέλης(Μοτολέσχη Καβάλας), Γιώργος Στραβού(ΟΔΙΚΟ), Γιάννης Σιούλης(ΜΟΓ), Κούγιας Ηλίας(ΛΕΔΙΛΑ), Χρήστος Κωνσταντινίδης(ΛΑΜΣ), Στέλιος Χριστοδούλου(ΑΡΗΣ) και Μαρία Τσεσμελή(ΛΕΜΟΤ). Για την σύνθεση του νέου Προεδρείου αναμένεται σχετική ανακοίνωση.

IMG_9045

Αναμνηστική φωτογραφία όλων των φετινών πρωταθλητών στο τέλος των απονομών.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...