Le Kare Designs

IMG_9655O πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του ελληνικού motocross κρέμασε τα γάντια και έπιασε τα κράνη. Μετά από δώδεκα motocross τίτλους στο ενεργητικό του ο Λευτέρης Καρέτσος αποφάσισε πριν περίπου έξη χρόνια να σταματήσει τους αγώνες και να ασχοληθεί επαγγελματικά με μια από τις αγαπημένες του ασχολίες που ήταν η βαφή κρανών.

Η καλλιτεχνική του φλέβα ξύπνησε νωρίς και παντρεύτηκε με την αγωνιστική καριέρα του κοντά στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο Καρέτσος δημιούργησε τα πρώτα του κράνη και αποτέλεσε έναν από τους πρώτους οδηγούς που είχαν αποκλειστική σχεδίαση στο κράνος τους. Με τον καιρό βελτίωσε την τεχνική του στην σχεδίαση και δεν άργησε να δεχτεί προτάσεις και από άλλους αγωνιζόμενους που ενδιαφέρθηκαν για τις δημιουργίες του. Όμως το ταλέντο του στην σχεδίαση και βαφή κρανών έπρεπε μείνει στην άκρη για ένα διάστημα  καθώς οι υποχρεώσεις του στους αγώνες και στην κύρια εργασία του δεν του άφηναν χρόνο για να ασχοληθεί συστηματικά με κάτι άλλο.

IMG_9656Παρόλα αυτά ο Καρέτσος στον ελάχιστο χρόνο που του απέμενε δούλευε σε κράνη φίλων αλλά μετέπειτα και σε δικά του, από την καινούργια του ενασχόληση με το trial,  βελτιώνοντας και μαθαίνοντας συνέχεια τεχνικές βαφής. Πριν από μερικά χρόνια και αφού είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις δημιουργίες του και δεν επικεντρώθηκε μόνο στα κράνη αλλά πέρασε και σε άλλες ανάγκες των πελατών του. Μέσα στο σχετικά σύντομο διάστημα ενασχόλησης του ο Λευτέρης Καρέτσος έχει σχεδιάσει και βάψει πάρα πολλά κράνη ανάμεσα τους κράνη μοτοσυκλετών, κάρτ, πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, ποδηλατικά, ηλεκτρικές κιθάρες, σκελετούς ποδηλάτων, ντεπόζιτα και φέρινγκ μοτοσυκλετών, ακουστικά και laptops.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι δημιουργίες του είναι μοναδικές και ξεχωρίζουν για την ποιοτική εργασία τους. Περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  lekaredesigns.blogspot.gr.

.

This slideshow requires JavaScript.

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...