ΑΣΟΑΜ – Η συζήτηση της Γ.Σ. στις 20/2/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του ΑΣΟΑΜ όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα του Συλλόγου, έγινε αναδρομή στο έργο του και πάρθηκαν αποφάσεις για την νέα χρονιά. 

Στην θητεία του νέου Προεδρείου από το πρώτο εξάμηνο του 2011, ο ΑΣΟΑΜ προσπάθησε να κρατήσει την συνοχή των αγωνιζομένων αποφεύγοντας την διάσπαση τους λόγω των δύο πρωταθλημάτων. Το ΔΣ του Συλλόγου προασπίστηκε τα συμφέροντα του ελληνικού motocross και των αγωνιζομένων μελών του, λαμβάνοντας δραστικές αποφάσεις κατά την περίοδο του 2011, αποφάσεις που οδήγησαν μέχρι και σε αποχή από τους αγώνες με σκοπό και γνώμονα πάντα το συμφέρον, την ασφάλεια και το καλό των ελληνικών αγώνων motocross. Πάντα μέσα στις εξελίξεις, ο ΑΣΟΑΜ συνεργάστηκε το 2012 με την αναγνωρισμένη Ομοσπονδία έβαλε την κατηγορία των QUAD στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ και ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί της όταν αθετήθηκαν από μεριά της Ομοσπονδίας συγκεκριμένα θέματα ασφάλειας.Επίσης ο ΑΣΟΑΜ βοήθησε προσωπικά αιτήματα αγωνιζομένων οπότε του ζητήθηκε αλλά και το γενικότερο σύνολο συγκεντρώνοντας και μοιράζοντας δώρα στην πλειοψηφία των αθλητών, στο τέλος του πρωταθλήματος 2012. Για το πρωτάθλημα και γενικότερα τους αγώνες του 2013 ο ΑΣΟΑΜ ήρθε σε επαφή με την ΑΜΟΤΟΕ  ζητώντας γραπτές εγγυήσεις(λόγω τις αθέτησης των συμφωνηθέντων του 2012 από την ΑΜΟΤΟΕ)  για την όποια συμφωνία θα πραγματοποιείτο. Ωστόσο η ΑΜΟΤΟΕ δεν ανταποκρίθηκε ποτέ σε αυτό το αίτημα.

‘Έχοντας αγωνιστεί υπηρετώντας τα ιδανικά και την παράδοση του Συλλόγου το Προεδρείο του ΑΣΟΑΜ πιστεύει ότι έκλεισε τον κύκλο του  και διεξάγει εκλογές στους δύο πρώτους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ στις 23/3/13 στην Χαλκίδα και στις 13/4/13 στα Γιαννιτσά. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι αθλητές που διαθέτουν Δελτίο Αθλητή 2013 ή 2012 ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στους υποψήφιους. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές και μέχρι να αναλάβει το καινούργιο ΔΣ το Προεδρείο θα συνεχίσει να εργάζεται για τον Σύλλογο ενημερώνοντας τους αγωνιζόμενους αθλητές για τις εξελίξεις στο motocross, δεν θα είναι σε θέση όμως να λαμβάνει αποφάσεις.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν και έγιναν αποδεκτά τα παρακάτω αιτήματα:

-Οι συναντήσεις του Συλλόγου να είναι πιο συχνές.
-Ενημέρωση οδηγών κατά την διάρκεια των αγώνων(συζήτηση για την κατάσταση της πίστας-παρουσίαση σημαίων).
-Το ασφαλιστήριο του αγώνα να τυπώνετε ονομαστικά σε κάθε αθλητή και να του παραδίδεται στον Τεχνικό Έλεγχο του εκάστοτε αγώνα.
-Κατάργηση ή μείωση του παραβόλου συμμετοχής από τις κατηγορίες Mini και Junior
-Υποχρεωτική η προσθήκη στο αγωνιστικό πρόγραμμα του γύρου αναγνώρισης για όλες τις κατηγορίες
-Έμπειροι κριτές και ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΛΙΚΟΙ
-Επιτροπή αγωνιζομένων-αθλητών από τον ΑΣΟΑΜ για την επίβλεψη του σωστού βρεξίματος και διορθώσεων της πίστας
-Διεξαγωγή εκλογών του Συλλόγου στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά στην Γενική Συνέλευση και μέσω του παρόντος ΔΤ κοινοποιούνται σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όποιος αθλητής-αγωνιζόμενος θέλει να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές του ΑΣΟΑΜ να στείλει email στο asoam1@yahoo.gr το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και την κατηγορία του.
Το Δ.Σ. του ΑΣΟΑΜ

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...