Red Bull X-Fighters – O Pages εντυπωσίασε το κοινό του Μεξικού

XFW_MX_AWAR_JM_0001ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
O Pages εντυπωσίασε το κοινό του Μεξικού στον πρώτο αγώνα της σεζόν

Ο Γάλλος Tom Pages κέρδισε στον πρώτο αγώνα Red Bull X-Fighters στο Μεξικό, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, αφήνοντας άφωνο το πλήθος που παρακολούθησε τα εντυπωσιακά του κόλπα. Καλές κριτικές απέσπασε στο ντεμπούτο του ο Μεξικανός Erick Ruiz.
Μεξικό – Ο Γάλλος Tom Pages κέρδισε στον πρώτο αγώνα του 2013 Red Bull X-Fighters World Tour την Παρασκευή, χαρίζοντας στο κοινό του μια συγκλονιστική FMX απόδοση με φόντο το υψόμετρο της Πόλης του Μεξικού, νικώντας τον Ισπανό Dany Torres σε έναν αγώνα γεμάτο δράση, μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό των 38,000 θεατών. Ο υπερασπιστής του τίτλου, Νεοζηλανδός Levi Sherwood απέσπασε την τρίτη θέση στην αρένα ταυρομαχιών Plaza de Toros, στην πρώτη από τις έξι στάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις ηπείρους. Ο τοπικός ήρωας Erick Ruiz του Μεξικού είχε ένα εντυπωσιακό Red Bull X-Fighters ντεμπούτο αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

XFW_MX_LIFE_AM_2537

Έντεκα από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, επιστρέφουν στην καυτή αρένα του Μεξικού για πρώτη φορά μετά το 2010, με άλματα που κόβουν την ανάσα και φτάνουν μέχρι και τα 15 μέτρα ύψος και τα 30 μέτρα σε απόσταση, πηδώντας πάνω από ένα λόφο χώματος 13 μέτρα ύψους. Το υψόμετρο των 2,240 μέτρων και η χαμηλή ατμοσφαιρική πίεση του Μεξικού που επηρεάζουν την απόδοση των μηχανών, ανάγκασαν τους riders του πιο διάσημου FMX tour να κάνουν κάποιες αναπροσαρμογές. Παράλληλα, οι πολύχρωμες παραδόσεις ταυρομαχίας του Μεξικού παρέμειναν ζωντανές καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μάλιστα ο Pages κέρδισε επιπλέον το βραβείο Swatch Best Move award παρουσιάζοντας το Special Flip του.
Ήταν η δεύτερη νίκη στην καριέρα του Pages, ο οποίος φορούσε μια φανέλα με το όνομα του Eigo Sato ως φόρο τιμής στον Γιαπωνέζο FMX αθλητή που υπέκυψε στα θανατηφόρα τραύματά του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης τον προηγούμενο μήνα στην Ιαπωνία.

XFW_MX_AWAR_JM_0001

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...