Το σύστημα μετάδοσης Διπλού Συμπλέκτη της Honda κερδίζει συνεχώς έδαφος

Dual Clatch TrnsmissionΤο σύστημα Μετάδοσης Διπλού Συμπλέκτη που παρουσίασε η Honda το Μάιο του 2010 ταυτόχρονα με την παρουσίαση της VFR1200F κερδίζει συνεχώς έδαφος καθώς μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός των αναβατών που το εμπιστεύονται, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 12.500 πελάτες Honda να έχουν αγοράσει μοτοσυκλέτες Honda εφοδιασμένες με το σύστημα αυτό.

To 2012 τέσσερα νέα μοντέλα που προστέθηκαν στη γκάμα των μοτοσυκλετών Honda προσφέρουν το σύστημα Μετάδοσης Διπλού Συμπλέκτη: η Integra (το Dual Clutch ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου), η NC700X, η NC700S και το Crosstourer.

• Οι υποψήφιοι πελάτες της δημοφιλούς NC700X προτιμούν την έκδοση που είναι εφοδιασμένη με το σύστημα Μετάδοσης Διπλού Συμπλέκτη γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση της Πανευρωπαϊκά από 10% που ήταν τον Απρίλιο του 2012 στο 44% το Φεβρουάριο του 2013.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της τα στοιχεία αυτά η Honda ανακοίνωσε ότι και οι δύο νέες μοτοσυκλέτες CTX700 και CTX700N που θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα με μία σειρά άλλων μοτοσυκλετών στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσυκλέτας EICMA στο Μιλάνο το Νοέμβριο 2013 θα είναι διαθέσιμες με το σύστημα Διπλού Συμπλέκτη στο στάνταρ εξοπλισμό τους.

Οι CTX700 και CTX700N είναι εφοδιασμένες με ένα δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 670cc με ιπποδύναμη 35KW. Προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ροπής στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Οι συμπαγής διαστάσεις του κινητήρα και η κλίση των κυλίνδρων κατά 62 μοίρες προς τα εμπρός παρέχουν χαμηλό κέντρο βάρους, οι οποίες σε συνδυασμό με την Custom θέση οδήγησης, με χαμηλό ύψος σέλας -720mm – δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό άνεσης και ευκολίας οδήγησης.

Η χρήση σχεδιαστικών στοιχείων από τη μοναδική GL1800 Gold Wing δημιουργούν 2 προσιτές προτάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της κατηγορίας διπλωμάτων Α2

Μία αναλυτική παρουσίαση του μοναδικού συστήματος μετάδοσης Διπλού Συμπλέκτη της Honda μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://world.honda.com/tech-views/motor/dct/index.html.

38 More posts in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ category
Recommended for you
VIDEO – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ STARK VARG…ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ!

O Bryan Haskell είναι ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης του νέου ηλεκτρικού motocross της Stark Varg, και...