Φωτοιστορίες Γιαννιτσών

IMG_0880Κάτω από ιδανικό καιρό, πολύ καλή οργάνωση, αρκετούς θεατές και έντονο συναγωνισμό ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά. Προσπαθώντας να αποτυπώσουμε το κλίμα του αγώνα αλλά και να δώσουμε φως σε γεγονότα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας στο κεντρικό μας άρθρο,παραθέτουμε τις φωτοιστορίες του αγώνα των Γιαννιτσών.

IMG_1248

Ο Παναγιώτης Παπίλας οδήγησε πολύ δυνατά στο δεύτερο σκέλος της ΜΧ2 κατακτώντας την νίκη με την βοήθεια του Λευτέρη Παπανικολάκη όπως δήλωσε.

IMG_1268

Η είδηση του αγώνα ήταν η πτώση του πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή #338 στην ΜΧ1 που άνοιξε τον δρόμο για την άξια επικράτηση του Μανώλη Σκύβαλου στην κατηγορία.

IMG_0996

Ο Μανώλης Κρητικός είχε κερδίσει σκέλος στον περσινό αγώνα στα Γιαννιτσά, φέτος απέδειξε ότι η πίστα του ταιριάζει αλλά και ότι βρίσκεται κοντά για να διεκδικήσει κι άλλες νίκες.

IMG_1237

Ο περσινός πρωταθλητής της ΜΧ2 Δημήτρης Κοντολέτας ήδη απολαμβάνει ένα σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα και πιστεύουμε ότι έκανε μια έξυπνη διαχείριση του αγώνα των Γιαννιτσών.

IMG_1222

Τα Quad είχαν για ακόμα έναν αγώνα είχαν έντονο συναγωνισμό για τις θέσεις πίσω από την πρώτη, που στα Γιαννιτσά ανήκε στον Γιώργο Καπέλη.

IMG_1199

Στους παλιούς αυτό το νούμερο και αυτό το στυλ παραπέμπουν στον Άκη Κοσμά. Πολύ σωστά, μετά από δώδεκα χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στο αγαπημένο του άθλημα για να θυμηθεί τα παλιά και να περάσει καλά.

IMG_0912

Ο Δημήτρης Μπαξεβάνης είχε αγωνιστεί πέρσι σε ορισμένους αγώνες στην ΜΧ1 και είχε πάει πολύ καλά. Φέτος ξεκίνησε στα Γιαννιτσά το πρωτάθλημα στην μεγάλη κατηγορία και θα συνεχίσει σε αυτήν.

IMG_1023

Μάχες, χρώμα, καλή οργάνωση και καλό καιρό απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στον αγώνα των Γιαννιτσών.

IMG_0988

Ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο σκέλος της ΜΧ2 καταφέρνοντας από την τελευταία θέση όπου ξεκίνησε, να ανέβει στην έκτη.

IMG_1011

Πρώτος αγώνας ήταν και για τον Ανέστη Ράδο που φέτος βρέθηκε σε μεγάλη μοτοσυκλέτα από το 85άρι που αγωνιζόταν πέρσι, έφερε δύο έβδομες θέσεις.

IMG_0942

Ο Γιάννης Τουρατζίδης είχε ανταγωνιστικούς χρόνους στην ΜΧ2 ακόμα και για το βάθρο, όμως κακές εκκινήσεις και πτώσεις τον έφεραν στην πέμπτη θέση.

IMG_1026

Επίσης πρώτος αγώνας ήταν και για τον Γιάννη Μόσιο που επέστρεψε στο πρωτάθλημα της ΜΧ2 αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τερματίσει, τραυματισμοί και στρατιωτική θητεία φαίνεται να τον επηρέασαν.

IMG_1240

Μια πτώση στο πρώτο σκέλος και κακή εκκίνηση στο δεύτερο έφεραν τον Γιώργο Αρβανίτη στην τέταρτη θέση στο τέλος της ημέρας.

1818 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
H SAMP RACING ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΧ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ακόμα μια δυναμική παρουσία για την SAMP Racing Team στον δεύτερο γύρο...