802 αναβάτες οδήγησαν τις Νέες KTM σε 12 Ελληνικές πόλεις !!!

ChalkidaΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η KTM South East Europe ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης διοργάνωσης Test Ride της χρονιάς! 11 μοτοσυκλέτες, ταξίδεψαν σε 12 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε 802 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Το κομβόι των έξι KTM 1190 Adventure, δύο KTM 1190 Adventure R, ενός KTM 690 Duke, ενός KTM 200 Duke και ενός KTM 990 Super Duke, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα και συνέχισε σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Γρεβενά, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Πάτρα.

Η φιλοξενία και το φιλικό κλίμα που δημιουργήθηκε σε όλες τις περιοχές, διευκόλυνε το δύσκολο έργο των ανθρώπων της KTM που για 32 ημέρες «όργωσαν» την Ελλάδα.

Τα νούμερα που ακολουθούν συνοψίζουν το αποτέλεσμα:

11 μοτοσυκλέτες

1 φορτηγό

1 όχημα υποστήριξης

27.313km διανύθηκαν από τις μοτοσυκλέτες δοκιμής

4.800km διανύθηκαν από τα οχήματα υποστήριξης

802 διαφορετικοί αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες

σε περισσότερα από

1.000 test rides!

Το Orange Day Tour βασίστηκε στις 8 μοτοσυκλέτες KTM 1190 Adventure που ήρθαν στην Ελλάδα ειδικά για το σκοπό αυτό από το εργοστάσιο της KTM στην Αυστρία.

Το γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία φέρνει στην Ελλάδα μοτοσυκλέτα αιχμής, μόλις έναν μήνα μετά το επίσημο παγκόσμιο λανσάρισμα του μοντέλου και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της KTM να την οδηγήσουν, φέρνοντας την μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος του Ελλαδικού χώρου.

Η KTM South East Europe AE ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την εξαιρετική υποστήριξη και φιλοξενία, κυρίως όμως τους φίλους της KTM που απέδειξαν πόσο ισχυρή είναι η διείσδυση της εταιρείας στο Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κοινό!

info@ktm.gr

www.ktm.com

facebook.com/Ktm1190Adventure

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...