H KTM παρουσιάζει τα OFFROAD 2014!

SX_action_17ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έτοιμα για νέες διακρίσεις τα νέα Offroad !!!  Η KTM, πιστή στην παράδοσή της, διανύοντας μια χρονιά που και πάλι είναι ο πρωταγωνιστής στις χωμάτινες «αρένες» παρουσιάζει τα νέα μοντέλα off-road για το 2014. Παρόλο που κατέχει το 50% του μεριδίου αγοράς Enduro μοτοσυκλετών, το Αυστριακό Εργοστάσιο δείχνει για μια φορά ακόμα έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση του για τις Offroad μοτοσυκλέτες. Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D) δεν σταματάνε ποτέ για την ΚΤΜ και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο με την παρουσίαση των καινούριων μοντέλων τα οποία συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία, κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία ΚΤΜ.

Η σειρά Offroad της ΚΤΜ για το 2014 ξεκινάει με τρία sport mini μοντέλα:  50 SX, 65 SX και 85 SX,  μοτοσυκλέτες για τους αυριανούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

250_EXC-F_90

Η γκάμα Enduro προσφέρει οκτώ διαφορετικά μοντέλα (4 δίχρονα και 4 τετράχρονα): 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και 300 EXC δίχρονα, και 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και  500 EXC τετράχρονα. Η limited έκδοση των Six Days θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους κυβισμούς εκτός από 200 cc. Για το 2014 η κατηγορία MX διαθέτει έξι μοντέλα (3 δίχρονα και 3 τετράχρονα): 125 SX, 150 SX και  250 SX δίχρονα και 250 SX-F 350 SX-F και 450 SX-F τετράχρονα.

Μοντέλα Enduro EXC & EXCF

Έχοντας ήδη πολλές νικηφόρες μάχες στο ενεργητικό τους, τα νέα Enduro μοντέλα, δίχρονα και τετράχρονα έχουν βελτιώσεις ουσίας για τους αναβάτες που θέλουν πάντα να πρωταγωνιστούν.

Εκτός από τα νέα χρώματα – που φυσικά έχουν όλες οι νέες μοτοσυκλέτες της KTM – διαθέτουν: νέο ελαφρύτερο πλαίσιο, νέα ρύθμιση αναρτήσεων, νέο αφρώδες υλικό στη σέλα και νέα σχεδίαση για καλύτερη εργονομία, νέους τροχούς με CNC κέντρα και μαύρες ακτίνες από την Excel, νέα reed Boyesen (δίχρονα), νέος κινητήρας 250 EXC-F, νέα ECU στο 250 EXC-F.

450_SX_F_persp

Μοντέλα Motocross SX & SX-F

Έχοντας κατακτήσει τους σημαντικότερους τίτλους στο MotoCross για το 2012, η KTM δημιούργησε, όσον αφορά τα μοντέλα 2014, μια σειρά μοτοσυκλετών που δύσκολα θα βρει αντίπαλο.

Πανίσχυρο πλαίσιο, αναβαθμισμένες αναρτήσεις, νέο ρεζερβουάρ με νέα τάπα, νέο μπροστινό φρένο Brembo, νέος μηχανισμός ενεργοποίησης του συμπλέκτη, νέος οδηγός αλυσίδας, υψηλής απόδοσης σύστημα εξάτμισης και νέος σιγαστήρας για το 450 SX, πλαστικά σχεδιασμένα για μέγιστη εργονομία και βέβαια νέα χρώματα και γραφικά, νέο κιβώτιο 5 σχέσεων για το 250 SX-F και νέα βαλβίδα reed της Boyesen στα δίχρονα.

450_EXC_sixdays_90

Μοντέλα Six Days

Όπως κάθε χρόνο τα μοντέλα Six Days βασίζονται πάνω στις EXC & EXC-F μοτοσυκλέτες, διαθέτουν χρωματισμούς που αφιερώνονται στη χώρα η οποία φιλοξενεί το ISDE της χρονιάς και στην προκειμένη περίπτωση είναι τα χρώματα της Ιταλίας, αφού το ISDE του 2014 θα γίνει στην Σαρδηνία.

Φυσικά, τα Six Days μοντέλα έχουν επιπλέον εξοπλισμό στη βασική τους έκδοση που για το 2014 είναι ο εξής:

SixDays_action_01»      Πιρούνι WP 4CS με νέες ρυθμίσεις

»      Πορτοκαλί πλαίσιο

»      Πορτοκαλί ανοδιωμένες, CNC πλάκες τιμονιού

»      Μαύρο ανοδιωμένο τιμόνι

»      Διαιρούμενο γρανάζι Supersprox

»      Σέλα Camel SXS από τα KTM PowerParts

»      Ποδιά κινητήρα

»      Προστατευτικά ψυγείου

»      Βεντιλατέρ ψυγείου (τετράχρονα)

»      Carbon προστατευτικό εξάτμισης (δίχρονα)

»      Εξάτμιση Six Days

»      Τροχοί με μαύρα στεφάνια της Giant

»      Πορτοκαλί σίτα ψυγείου

»      Πορτοκαλί οδηγός αλυσίδας

»      Ειδικά γραφικά Six Days

Χάρις στην τεράστια γνώση και εμπειρία και μια ιδανική δομή εξέλιξης έγινε δυνατό για την KTM να διευρύνει τη γκάμα της στα μοναδικά PowerParts 2014. Ας μην ξεχνάμε δε την απαράμιλλη ποιότητα των ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ.

Τα νέα KTM Offroad 2014 θα ξεκινήσουν να έρχονται στην χώρα μας τον Ιούνιο και θα είναι διαθέσιμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα σημεία του Επίσημου Δικτύου Συνεργατών της KTM. Επίσης για όλα τα Offroad μοντέλα 2014 θα ισχύσει η Αγωνιστική Πολιτική όπως αυτή έχει ανακοινωθεί από την KTM SEE A.E.

Mini_action_06

Λεπτομερές υλικό για τα μέσα σε σχέση με τη γκάμα νέων μοντέλων θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο και η πρόσβαση στο εργοστασιακό υλικό (εικόνες κ.λπ.) στην ειδική press area των www.ktm.com και www.ktmimages.com.

2014 ktm price

 

2014 ktm price mx

 

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...