Πρωτάθλημα Ανατ. Ευρώπης με ελληνικές συμμετοχές

To Πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης μετά από πέντε γύρους κοντεύει σχεδόν να ολοκληρωθεί με έναν αγώνα να απομένει ώστε να κριθούν οι  θέσεις που θα στείλουν τους νικητές στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 65/85 στην Αγγλία και το Μatterley Basin τον Αύγουστο.  Ανάμεσα τους προσπαθούν να βρεθούν και τρεις Έλληνες οδηγοί δύο στα 65cc και ένας στα 85cc.

Οι Έλληνες αθλητές Αγγέλος Βογιατζής(85cc), Γιώργος Καρυώτης(65cc) και Αντώνης Σαγμαλής(65cc) συμμετείχαν σε δύο αγώνες του θεσμού μέχρι τώρα, στην γειτονική Βουλγαρία στις 04/5 στο Troyan και στις 2/6 στο Haskovo με σκοπό να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες που πλέον δεν μπορούν να αποκτήσουν στην χώρα μας λόγω των περιορισμένων από φέτος αγώνων των δύο κατηγοριών.

Το επίτευγμα δύσκολο όπως μα είπε ο πατέρας του Άγγελου Βογιατζή, Νίκος καθώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι αθλητές των μικρών κατηγοριών πολύ έμπειροι με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους. Ο Βογιατζής βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα με καλύτερο τερματισμό μια 1η θέση στο Haskovo σε ένα δύσκολο αγώνα λόγω της ασταμάτητης βροχής που είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί το ένα σκέλος. Στην πρώτη εικοσάδα του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται και ο Αντώνη Σαγμαλής στα 65cc ενώ ο Γιώργος Καρυώτης κατάφερε να πάρει του πρώτους του βαθμούς στο Haskovo.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6-7/7 στο Globare της Σερβίας.

Ο ρουμάνος Robert Tompa σχίζει την λάσπη στο Haskovo στον δρόμο του για την νίκη και την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία των 85cc.

Για την ιστορία ο ούγγρος Tommaso Bertotto προηγείται στην βαθμολογία των 65cc. Πιθανότατα δεν είναι ο εικονιζόμενος.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...