KTM Orange Days Test Ride Book On Line!

image007Τον Φεβρουάριο του 2013 έφτασαν στην χώρα μας οι πρώτες KTM 1190 ADVENTURE και από τότε ξεκίνησε ένα γιγαντιαίο test ride σε όλη την Ελλάδα. 11 μοτοσυκλέτες, ταξίδεψαν σε 12 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία σε 802 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Με την λήξη των Οργανωμένων Test Rides λάβαμε πολλά αιτήματα από όλους εσάς που είτε δεν προλάβατε να οδηγήσετε στα Orange Days, είτε θέλετε να οδηγήσετε για μια φορά ακόμα. Δεδομένου του ότι η KTM συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελάχιστες εταιρείες μοτοσυκλετών που ενώ διατηρούν το προφίλ της exclusive μάρκας, παράλληλα είναι σε θέση να προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες του, σε χρόνους ρεκόρ, σε συνεργασία με το Δίκτυο μας καταφέραμε να σας προσφέρουμε αυτό που μας ζητήσατε.

image004

Από σήμερα λοιπόν σε δέκα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να κλείσεις on line ένα test ride στην περιοχή που σε ενδιαφέρει την ημέρα και την ώρα που σε εξυπηρετεί.

Σε μια εποχή που ο χρόνος έχει τεράστια αξία, η KTM σου δίνει την ευκαιρία, άμεσα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να οργανώσεις το test ride που θέλεις να κάνεις στην αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα KTM.

image006Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες στο online σύστημα μέχρι τώρα είναι:

KTM 1190 Adventure

KTM 1190 Adventure R

KTM 350 Freeride

KTM 200 Duke ABS

Μην χάνεις χρόνο μπες τώρα στη διεύθυνση:

https://www.ktm.com/gr/dealer-service/book-a-test-ride.html

και κάνε τη δική σου κράτηση!

Εάν μένεις στην Αθήνα και θέλεις να δοκιμάσεις 125 Duke, 690 Duke ή 990 Super Duke στείλε μας e-mail στο info@ktm.gr και εμείς θα σε καθοδηγήσουμε για να κλείσεις ραντεβού.

www.ktm.com

facebook.com/Ktm1190Adventure

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...