Χρυσό σαββατοκύριακο για τους αναβάτες της ΚΤΜ!

77287_antoine_meo__christophe_nambotin_2762ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η KTM μόλις γιόρτασε ένα χρυσό Σαββατοκύριακο στο χωμάτινο τερέν με τον Αυστριακό κατασκευαστή να σφραγίζει δύο ακόμη Παγκόσμιους Τίτλους με τους Antoine Meo και Christophe Nambotin στον 11ο και 12ο γύρο του Enduro World Championship στην Καστοριά. Επιπλέον κατάφερε να πάρει το 1-2-3 στο Desafio Ruta 40 Rally.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους καθώς η KTM, οι αναβάτες και οι εργοστασιακές ομάδες, για μια κόμη φορά έθεσαν το όριο σε έναν αγώνα παγκόσμιου επιπέδου που χρειάστηκε μεγάλη πειθαρχία. Η εταιρεία, πλέον ο μεγαλύτερος ευρωπαίος κατασκευαστής μοτοσυκλετών, συνεχίζει να ακολουθεί τη φιλοσοφία “READY TO RACE”, όπως ακριβώς διατηρεί την κυριαρχία στο offroad motorsport.

World Enduro Championship, Γύροι 11/12
Μεγάλος ενθουσιασμός επικράτησε στην Καστοριά, το Σάββατο, αφού οι αναβάτες της KTM Antoine Meo και Christophe Nambotin, ολοκλήρωσαν τον 11ο γύρο του WEC με στυλ, δημιουργώντας τις προοπτικές για δύο παγκόσμιους τίτλους την Κυριακή.

Οι δύο Γάλλοι αναβάτες δεν απογοήτευσαν. Στον 12 γύρο, απέδειξαν το υψηλό τους επίπεδο και στο τέλος της ημέρας είχε έρθει η ώρα για την Εργοστασιακή Ομάδα Enduro της KTM να ξεδιπλώσει τα εορταστικά πανό και να συγχαρεί δύο ακόμη Παγκόσμιους Πρωταθλητές. Και οι δύο, ο Meo στην E1 και ο Nambotin στην Ε3 διατήρησαν τους τίτλους του 2012, νικώντας με την KTM. Και οι δύο κατάφεραν να κερδίσουν άξια τους τίτλους δείχνοντας αλάνθαστη αγωνιστική απόδοση σε όλη τη σεζόν. Ήταν οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές σε πολλά διαφορετικά τερέν και πλέον μπορούν να πάνε στους τελευταίους δύο γύρους του πρωταθλήματος στο St. Flour στη Γαλλία (7-8 Σεπτεμβρίου) σαν νικητές μιας πραγματικά απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς.

Αλλαγή σκηνικού, Σάββατο: Τελική Διαδρομή Desafio Ruta 40
Η ομάδα KTM Rally Factory Team πήγε στο Desafio Ruta 40 στην Αργεντινή με τρεις αναβάτες να συμμετέχουν στα τέσσερα σκέλη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Cross Countries Rally, που είναι τμήμα του Dakar Challenge Series. Σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε με το πραγματικά οριακό τερματισμό του, ο Αμερικάνος Kurt Caselli τελικά κέρδισε τόσο το σκέλος όσο και τη γενική κατάταξη, έχοντας πίσω του τον Χιλιανό Chaleco Lopez και τον Ισπανό Marc Coma, σε ένα βάθρο που ντύθηκε στο πορτοκαλί χρώμα, με τα τρία KTM 450 Rally.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...