Οι Έλληνες στον τελευταίο αγώνα του Αν. Ευρώπης

generalΤην περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε στην πίστα Globare της Σερβίας το Πρωτάθλημα Ανατολικής Ευρώπης όπου συμμετείχαν οι Έλληνες οδηγοί Γιώργος Καρυώτης και Αντώνης Σαγμαλής υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Μενέλαου Μερεμετσάκη. Δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα δεν συμμετείχε ο Άγγελος Βογιατζής που αντιμετώπισε ένα σοβαρό τραυματισμό.

general1

Α,Σαγμαλής #192 και Γ.Καρυώτης #17.

Στο Globare της Σερβίας πραγματοποιήθηκε ο έβδομος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης ολοκληρώνοντας ένα επιτυχημένο θεσμό με κύριο στόχο την ανάπτυξη των μικρών κατηγοριών στα 65 και 85 κυβικά εκατοστά. Πετυχαίνοντας δύο νίκες στα αντίστοιχα σκέλη ο Nikola Hranic κατέκτησε τον αγώνα στα 65cc με δεύτερο τον Zsolt Kovacs Adam(3-2) και τρίτο τον Jacob Kristof(2-3). Στα 85cc τα δύο σκέλη μοιράστηκαν οι Hakan Halmi και Robert Tompa με τον Halmi όμως να έχει το καλύτερο συνδυασμένο αποτέλεσμα και να παίρνει την νίκη. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Luka Crnkovic(2-2) ενώ στο τρίτο βρέθηκε ο Robert Tompa(4-1).

sagmalis#192

Α.Σαγμαλής.

Οι Έλληνες οδηγοί  έδωσαν πολλές και σκληρές μάχες για να καταλάβουν θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα με τον Σαγμαλή στα 65cc να πετυχαίνει τερματισμούς 7-8 και τον Καρυώτη στα 85cc να τερματίζει 10-10 ενώ ο Άγγελος Βογιατζής που συμμετείχε στους προηγούμενους αγώνες στα 85cc αντιμετώπισε ένα τραυματισμό στο πόδι του και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Να πούμε ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που το Μotocross School Meremetsakis και οι Έλληνες οδηγοί συμμετείχαν σε αγώνα του Πρωταθλήματος Ανατολικής Ευρώπης, συλλέγοντας σημαντικές εμπειρίες από ένα δυνατό πρωτάθλημα εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  που θα διεξαχθεί για τις μικρές κατηγορίες στο Λιτόχωρο στις 28/7/13.

kariotis#17

Γ.Καρυώτης #17.

Ευχαριστούμε τον Μ.Μερεμετσάκη για τις φωτογραφίες.

4016 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ TRENTINO

Ένας από τους αώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP που παρουσιάζει ξεχωριστές μάχες είναι αυτός του...