Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ετοιμάζεται για τον αγώνα στον Πλάτανο

image002ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) δεν κάνει διακοπές!!!!!!
Προετοιμάζεται πυρετωδώς για την διοργάνωση του αγώνα Motocross Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος, την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στην Δημοτική Πίστα Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι προετοιμασίες λαμβάνουν χώρα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας για την σωστή και επιτυχή οργάνωση του αγώνα, με σκοπό το πλούσιο θέαμα στους θεατές και φίλους του αθλήματος και έναν ασφαλές, διασκεδαστικό και ευχάριστο αγώνα στους αγωνιζόμενους!

Καλούμε τους φίλους του αθλήματος και της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. για την στήριξη αυτής της προσπάθειας και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των προσδοκιών σας!!!

Για τους αθλητές που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στον παραπάνω αγώνα τους πληροφορούμε πως η πίστα του Πλατάνου, είναι σε άριστη κατάσταση για προπόνηση με συνεχή κατάβρεξη και συντήρηση με ωράριο λειτουργίας Τετάρτη & Σάββατο 17:00 – 21:00 και Κυριακή 9:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00.

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θα συνεχίσει την διαρκή ενημέρωση μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα, για την γενική οργάνωση, την προετοιμασία της πίστα καθώς και για την φιλοξενία των αγωνιζομένων (ξενοδοχείο- φαγητό κ.λ.π.)

image002

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...