Ευκαιρία για ιδιώτες στην MXGP το 2014

Κατά την διάρκεια του αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX στο Matterley Basin και στα πλαίσια του MXGP Festival που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 25 Αυγούστου, οι ιδιώτες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια δοκιμασία που θα τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν το 2014 στην κατηγορία ΜΧ1 που θα μετονομαστεί την νέα σεζόν MXGP χωρίς να πληρώνουν το παράβολο της συμμετοχής. 

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, στην αγγλική πίστα θα γίνουν δύο δοκιμαστικά όπου οι αναβάτες που θα πετύχουν χρόνο μέσα στο 110% του μέσου όρου του χρόνου της πρώτης δεκάδας της ΜΧ1, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν χωρίς το παράβολο της συμμετοχής σε έναν ή περισσότερους αγώνες της κατηγορίας MXGP(ΜΧ1) την νέα σεζόν.

Όσοι συμμετάσχουν στην διαδικασία θα έχουν δύο δοκιμαστικά, ελεύθερα και χρονομετρημένα σε παρόμοιες συνθήκες πίστας με την ΜΧ1 και υποχρεωτικά θα πρέπει να αγωνιστούν με τετράχρονη μοτοσυκλέτα 450κ.εκ.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν:

– οδηγοί που δεν έχουν αγωνιστεί σε αγώνα GP το 2013

– οδηγοί που δεν ανήκουν σε επίσημη ομάδα GP

– οδηγοί ιδιώτες

– οδηγοί από όλες τις εθνικότητες

– οδηγοί που έχουν εγκεκριμένη άδεια FIM(για ασφαλιστικούς λόγους)

Για όσους δηλώσουν συμμετοχή δεν θα υπάρχει παράβολο συμμετοχής και θα παραλάβουν ένα πάσο για να απολαύσουν το τετραήμερο φεστιβάλ. Οι οδηγοί που θα περάσουν από την δοκιμασία θα μπορούν να συμμετάσχουν το 2014 στην κατηγορία MXGP χωρίς παράβολο συμμετοχής με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις συμμετοχές και θα πληρούν τις στοιχειώδεις απαιτήσεις (FIM licence, δηλώσεις συμμετοχής κτλ).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Mr Marc PAUWELS στο e-mail: sportoffice@youthstream.org και αν θέλετε να συμμετέχετε παρουσιάστε ένα βιογραφικό δείχνοντας το επίπεδο της οδήγησης σας. Στην δοκιμασία θα επιλεγούν 50 αναβάτες σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τα πρωταθλήματα που έχουν συμμετάσχει τα τελευταία 3 χρόνια.

3996 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO “BEHIND THE GATE”…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ “0” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ!

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP ξεκινάει το 2024 με το πρώτο επεισόδιο πρόλογος...