Πρόστιμο 10.000 δολάρια στον Μ.Alessi για λέιζερ

Στον τελευταίο αγώνα του ΑΜΑ Motocross στην Washougal επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 δολαρίων στον Mike Alessi γιατί κατά την εκκίνηση του πρώτου σκέλους των 450 άνθρωπος της ομάδας του και συγκεκριμένα ο αδερφός του χρησιμοποιούσε λέιζερ στα μάτια των αντιπάλων του.  

Από ότι φαίνεται η χρήση λέιζερ στους αγωνιστικούς χώρους δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Στον όγδοο αγώνα του AMA Motocross στην Washougal η οικογένεια Alessi χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο για να κερδίσει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του Mike Alessi. Ο αδερφός του Jeff, στήθηκε απέναντι από τον χώρο της εκκίνησης στο πρώτο σκέλος των 450 και σημάδεψε με το λέιζερ τους Ryan Villopoto και Malcolm Stewart από τους οποίους έγινε αντιληπτός και ενημέρωσαν τους διοργανωτές.

Στο σημείο πήγε αμέσως ο Davey Coobs(διοργανωτής) και συνέλαβε τον Jeff Alessi με το λέιζερ στα χέρια του, του το αφαίρεσε και επίσης του πήρε και την διαπίστευση η οποία δεν ανήκε σε αυτόν αλλά στον πατέρα του Tony. H ομάδα του Mike Alessi αρχικά υποστήριξε ότι το λέιζερ δεν το χρησιμοποίησε ο Jeff αλλά το βρήκε εκεί και ότι θα έκαναν μήνυση στον Coobs για επίθεση και επιθετική συμπεριφορά. Μετά όμως τις ποινές που προβλέπουν πρόστιμο 10.000 δολαρίων στον Mike Alessi για ανάρμοστη συμπεριφορά μελών της ομάδας του και αποκλεισμό από τους υπόλοιπους αγώνες του πατέρα του Tony και του αδερφού του Jeff, παραδέχτηκαν και ζήτησαν συγνώμη για το γεγονός με δηλώσεις του Jeff Alessi. Να αναφέρουμε ότι φέτος υπάρχει διαγωνισμός εκκινήσεων στο πρωτάθλημα με τον νικητή των περισσότερων εκκινήσεων να κερδίζει 25.000 δολάρια στο τέλος της χρονιάς, αν και ο Μike Alessi είναι γνωστός για τις καλές εκκινήσεις του, ωστόσο φέτος είναι πολύ πίσω στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

O D.Coobs με το μπλε μπλουζάκι απομακρύνεται από τον Jeff Alessi στο βάθος με το καπέλο έχοντας αφαιρέσει το λέιζερ και την διαπίστευση.

 

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...