Η ομάδα της Suzuki με τον G.Coldenhoff το 2014

Την νέα σεζόν του 2014 στην ομάδα της Rockstar Energy Suzuki θα γίνουν πολλές αλλαγές, με την εταιρία να δίνει περισσότερο βάρος στις μικρές κατηγορίες. Για να διεκδικήσει τους υψηλούς της στόχους στην ΜΧ2 υπέγραψε τον ολλανδό Glenn Coldenhoff που εντυπωσίασε την φετινή σεζόν με τις επιδόσεις του. 

Ο 22χρονος αθλητής κατάφερε την φετινή σεζόν να κερδίσει το GP της Αγγλίας(φωτογραφία) και να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΜΧ2, ακολουθώντας μια ανοδική πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μαζί του στην ομάδα της ΜΧ2 θα βρίσκετε ο ελβετός Jeremy Seewer, ένας επιτυχημένος αναβάτης στο γερμανικό πρωτάθλημα ADAC και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΕΜΧ250 ενώ έχει αγωνιστεί φέτος με αξιώσεις και σε μερικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ΜΧ2.

Η Rockstar Energy Suzuki θα διατηρήσει τις ομάδες της, στις μικρότερες κατηγορίες, με τον γερμανό Brian Hsu(παγκόσμιος πρωταθλητής 85cc 2012) να συνεχίζει την πορεία του στο ευρωπαϊκό ΕΜΧ125 και τον ιταλό πρωταθλητή Gianluca Facchetti στα 85cc.

Επίσης η Rockstar Energy Suzuki προχώρησε και στην επέκταση της συνεργασίας της με την Geboers Racing Promotions(που έχει αναλάβει την κατηγορία ΜΧ1) για την τεχνική υποστήριξη των μικρών κατηγοριών.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...