3ος Αγώνας Πρωτ. ΜΧ Β.Ελλάδος, Εξοχή – Ειδ. Κανονισμός

Το αθλητικό σωματείο «Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ» διοργανώνουν τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος ‘’Motocross Βορείου Ελλάδος’’. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας, τον Γενικό κανονισμό αγώνων motocross και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

.

.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πρόεδρος: Ζαπουνίδης Σάββας
Μέλη: Παπαδημητρίου Δημήτρης

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠ,Η
Αγωνοδίκης: Ζαπούνιδης Γίαννης
Αλυτάρχης: Παπαδόπουλος Νίκος
Γραμματέας Αγώνα: Τζουμέρκας Σωτήρης
Τεχνικός Έφορος: Ζαπουνίδης Βαλάντης
Παρατηρητής: Στραβού Γεώργιος
Ιατρός Αγώνα : INTERSALONIKA
Αποτελέσματα αγώνα : infomega

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 στον χώρο της πίστας motocross Εξοχής.Η διάρκεια του αγώνα για την MX1 και MX2 θα είναι 2 σκέλη των 20’ + 1γύρο. Για την Expert θα είναι 2 σκέλη των 20’ +1γύρο. Για την Mini θα είναι 2 σκέλη των 10’ + 1γύρο και για την Junior θα είναι 2 σκέλη των 12’ + 1γύρο.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΣΤΑΣ
Η Πίστα αποτελείται από αμμώδες τερέν αρκετά συνεκτικό στην αρχή με τάσεις (όσο χρησιμοποιείται) να εμφανίζει μαλακότερα στρώματα άμμου. Το μήκος της είναι 1500 μ. περίπου. Υπάρχουν τραπέζια με διπλά ή τριπλά άλματα. Η πίστα διαθέτει πόσιμο νερό και χώρο με τσιμέντο και βρύσες για το πλύσιμο των μοτοσυκλετών καθώς και τουαλέτες . Διαθέτει υπερυψωμένη γραμματεία και μπάρα εκκίνησης 40θέσεων. Για την ενημέρωση των αθλητών θα λειτουργεί μικροφωνική εγκατάσταση.
Η πίστα βρίσκεται 1200μ από οικισμό και 1400μ από βενζινάδικο ενώ ξενοδοχεία υπάρχουν στα 15χιλιομετρά. Στην πίστα θα λειτουργεί καντίνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
6986074531 (Ζαπουνίδης Σάββας Πρόεδρος Λέσχης) — 6972632442 (Ζαπουνίδης Λάζαρος Γραμματέας Λέσχης) και στην διάθεση όλων των αγωνιζομένων και συνοδών τους , όλο το Δ.Σ. και τα μέλη του ομίλου Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές οι οποίοι έχουν αθλητικό δελτίο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε ισχύ για το 2013. Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται στα σωματεία τους και θα δηλώνονται για τον αγώνα από τον υπεύθυνο του σωματείου ηλεκτρονικά στο www.e-amotoe.gr από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013. Δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 50 ευρώ για τις κατηγορίες MX1,MX2 και Expert και για τις κατηγορίες Mini και Junior ορίζεται στα 30 ευρώ. Η εκπρόθεσμη συμμετοχή επιβαρύνεται με το ποσό των 20 ευρώ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
MX1: μοτοσυκλέτες 175-250κ.ε. 2Τ και 290-450κ.ε. 4Τ, αθλητές 15 ετών και άνω – λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί.
MX2: μοτοσυκλέτες έως 144κ.ε. 2Τ, 175-250κ.ε 4Τ, αθλητές 14 ετών και άνω – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί.
Expert: Σε αυτή την ενιαία κατηγορία συμμετέχουν αθλητές 14 ετών και άνω με μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβικών.
MINI: μοτοσυκλέτες έως 65κ.ε., αθλητές 8 ετών έως 12 ετών – μαύρα φόντα, λευκοί αριθμοί
JUNIOR: μοτοσυκλέτες έως 85κ.ε. 2Τ και, έως 150κ.ε 4Τ (τροχοί 16’’-19’’), αθλητές 12 ετών έως 15 ετών – λευκά φόντα, μαύροι αριθμοί.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στον χώρο του αγώνα το πρωί της 29 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 8:00 έως τις 10:00 πμ.

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
Τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν στις 9:30 πμ.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 11:15 πμ.

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η τελετή απονομής επάθλων θα γίνει στο χώρο της γραμματείας μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. Θα απονεμηθούν κύπελλα στους 3 πρώτους και μετάλλια στους 4ο – 5ο και 6ο.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
-Από εθνική Θεσσαλονίκης βγαίνετε στην έξοδο για Κατερίνη πριν το τουνελ,με το που βγείτε από εθνική στρίβετε δεξιά και περνάμε το πρώτο φανάρι ευθεία, στο δεύτερο στρίβετε αριστερά(θα έχετε στο δεξί σας χέρι το μαγαζί Συμεωνίδης, το τρίτο το περνάτε ευθεία και στο τέταρτο στρίβεται δεξιά(θα δείτε το σουπερ μάρκετ γαλαξίας..μετά έχει δυο κυκλικούς κόμβους τα περνάτε απέναντι και στα 100 μετρά περίπου στην δίχαλα δεξιά, περνάμε το χωριό παλιό κεραμίδι και στα 6 χιλιόμετρα όλο ευθεία φτάνετε στην έξοχη. Στην πλατεία του χωρίου στρίβετε αριστερά και σε 1000 μετρά φτάνετε στην πιστά.

-Από Αθήνα με το που βγείτε για Κατερίνη πατέ ευθεία έχει κυκλικό κόμβο βγαίνετε στην δεύτερη έξοδο στον επόμενο κυκλικό κόμβο βγαίνετε στην τρίτη έξοδο περνάμε το πρώτο φανάρι ευθεία, στο δεύτερο στρίβετε αριστερά(θα έχετε στο δεξί σας χέρι το μαγαζί Συμεωνίδης, το τρίτο το περνάτε ευθεία και στο τέταρτο στρίβεται δεξιά(θα δείτε το σουπερ μάρκετ γαλαξίας..μετά έχει δυο κυκλικούς κόμβους τα περνάτε απέναντι και στα 100 μετρά περίπου στην δίχαλα δεξιά, περνάμε το χωριό παλιό κεραμίδι και στα 6 χιλιόμετρα όλο ευθεία φτάνετε στην έξοχη. Στην πλατεία του χωρίου στρίβετε αριστερά και σε 1000 μετρά φτάνετε στην πιστά.
Θα υπάρχουν πινακίδια σε όλοι την διαδρομή και κορδέλες.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...