Παγκόσμια πρώτη για το εργοστασιακό Husqvarna TC300 στο MXDN

HUSQVARNA_300_PH_1155_sm ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας στη δίχρονη τεχνολογία, η Husqvarna είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο μοντέλο Husqvarna νέας γενιάς που κατασκευάστηκε – το εργοστασιακό TC300 – και παρουσιάστηκε στο Motocross of Nations, στο Teutschenthal, στη Γερμανία στις 28 Σεπτεμβρίου.

Προσφέροντας μια σημαντική πρώτη ματιά στα νέα μοντέλα Husqvarna 2014, των οποίων η επίσημη παγκόσμια παρουσίαση θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου στο Uddevalla της Σουηδίας, το TC300 είναι ένα παράδειγμα των μοτοσυκλετών που θα έχουν στη διάθεσή τους οι εργοστασιακοί αναβάτες που θα αγωνίζονται στο πρόσφατα ανανεωμένο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 300cc.

Καλή ισορροπία μεταξύ ισχύος και κόστους

Η μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε στο Teutschenthal είναι το νέο δίχρονο TC250, μεγαλωμένο στα 300cc με αξεσουάρ που θα είναι σύντονα διαθέσιμα στην γκάμα προϊόντων Husky Power. Η μοτοσυκλέτα έχει τα χρώματα της επίσημης ομάδας Husqvarna Factory Racing και βέβαια έχει πολλές τεχνικές αναβαθμίσεις ανάμεσα στις οποίες είναι το υποπλαίσιο από ανθρακονήματα, η εξάτμιση Akrapovic, τα κέντρα των τροχών και οι πλάκες του τιμονιού από αλουμίνιο δουλεμένο σε CNC και οι αναρτήσεις της WP.

Η Husqvarna θα υποστηρίξει ενεργά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 300cc και την ευρύτερη χρήση των δίχρονων κινητήρων. Προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά επιτάχυνσης, εύκολα προσβάσιμη δύναμη, και αύξηση κυβισμού, εύκολη συντήρηση και μικρές διαστάσεις η Husqvarna είναι απόλυτα προσηλωμένη στους δίχρονους κινητήρες.

Pit Beirer(Head of Motorsport): “Η Husqvarna προωθεί και υποστηρίζει το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίχρονων 300cc διότι πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή κατηγορία για νέους ταλαντούχους αναβάτες. Προσφέρει πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της αγωνιστικής απόδοσης και του κόστους. Προς το παρόν είμαστε μέσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με μια εργοστασιακή ομάδα, όμως είμαστε σε επαφή με πολλούς αναβάτες, μέσω των υποκαταστημάτων μας και έχουμε πολλές αιτήσεις σε σχέση με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες για το νέο θεσμό. Στο κοντινό μέλλον, θα δείτε πολλές δίχρονες μοτοσυκλέτες να συναγωνίζονται, όχι μόνο στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στις πίστες όλου του κόσμου.”

This slideshow requires JavaScript.

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...