3ος Αγώνας Πρωτ. ΜΧ Β.Ελλάδας, Εξοχή – Επικράτησαν τα φαβορί

Στον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος ΜΧ Βορείου Ελλάδος στην Εξοχή επικράτησαν τα φαβορί με τον Δημήτρη Μπαξεβάνη(φωτό) να κερδίζει την ΜΧ Expert τον τοπικό Νίκο Μαργαρίτη την ΜΧ1 ενώ παρέμεινε αήττητος στο Βορείου ο Ανέστης Ράδος στην ΜΧ2. Η χρονιά πλησιάζει στην ολοκλήρωση της και ενδεικτικές ήταν οι μόλις 43 συμμετοχές στον αγώνα.

.

.

Ο νικητής της ΜΧ1 Ν.Μαργαρίτης.

Κατηγορίες ΜΧ-Expert/MX1
Με 15 συμμετοχές στην ΜΧ1 και τρεις στην MX-Expert, οι δύο κατηγορίες έκαναν ενιαία σκέλη όπου πρώτος την γραμμή του τερματισμού πέρασε ο Δημήτρης Μπαξεβάνης με τον Goce Tomovski από τα Σκόπια και τον Δημήτρη Τουρναβίτη να ακολουθούν για την MX-Expert. Μετά την απουσία λόγω υποχρεώσεων του στην ελληνική αποστολή στο Motocross των Εθνών, o Γιάννης Τουρατζίδης έχασε την πρωτοπορία της βαθμολογίας από τον Μπαξεβάνη. Στην ΜΧ1 ο τοπικός Νίκος Μαργαρίτης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει δύο εύκολες νίκες αφήνοντας δεύτερο στο σύνολο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ευαγγελο Τσιάγκα(3-2) ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Βασίλη Πακαταρίδης(2-5).

Αποτελέσματα MX Expert/ΜΧ1
A-Σκέλος – Β-Σκέλος

Σύνολο: MX-Expert MX1

Ο Α.Ράδος ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της ΜΧ2.

Κατηγορία ΜΧ2
Αήττητος στο Βορείου παρέμεινε πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ανέστης Ράδος κερδίζοντας ακόμα δύο σκέλη και φυσικά το σύνολο της κατηγορίας. Δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα στα σκέλη και στο σύνολο τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Τσάτσος και Στάθης Φυσέκης.

Αποτελέσματα MX2
A-Σκέλος – Β-Σκέλος

Σύνολο

Ο Δ.Τουρατζίδης πετάει στην κατάκτηση ακόμα μιας νίκης.

Κατηγορία Junior
Ο πανελλήνιος πρωταθλητής Δημήτρης Τουρατζίδης γνώρισε συναγωνισμό μόνο από ξένους οδηγούς στον δρόμο του για την διπλή νίκη στην Εξοχή. Ο Andrijan Riskevski πήρε δύο δεύτερες θέσεις ενώ τρίτος στο σύνολο τερμάτισε ο Φώτης Κόλλιας(4-3).

Αποτελέσματα Junior
A-Σκέλος – Β-Σκέλος

Σύνολο

Δεύτερη φετινή νίκη για τον Α.Σάγμαλη, μεγαλώνοντας την βαθμολογική του διαφορά από τον Γ.Καριώτη.

Κατηγορία Mini
Με δύο πρώτες θέσεις ο Αντώνης Σάγμαλης καθάρισε τον αγώνα και άφησε τους Αλειφερόπουλο Αναστάσιο και Καριώτη Γιώργο να μοιράζονται από μια δεύτερη και τρίτη θέση ο καθένας. Στο βάθρο στο δεύτερο σκαλί ανέβηκε ο Αλειφερόπουλος λόγω καλύτερου αποτελέσματος στο δεύτερο σκέλος.

Αποτελέσματα Mini
A-Σκέλος – Β-Σκέλος

Σύνολο

_________________________________________________________________________________________________________________

Φωτογραφίες: enduro-fighter.gr

Περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...