4ος Αγώνας Πρωτ. ΜΧ Βορ. Ελλάδος, Καρυώτισσα – Έχασαν οι πρωτοπόροι

IMG_8923Αγγίζοντας τις 50 συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο 4ος Αγώνας του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας στην πίστα της Καρυώτισσας όπου ο Βασίλης Πακαταρίδης έκανε την αντεπίθεση του για την πρωτοπορία στην βαθμολογία κερδίζοντας την ΜΧ1. Στην ΜΧ2 νικητής ήταν ο αθλητής του τοπικού σωματείου Στάθης Φυσέκης ενώ στην Expert o Γιώργος Αρβανίτης(φωτό) πήρε την δεύτερη του νίκη στον θεσμό. Εκτός του Δημήτρη Τουρατζίδη κανένας πρωτοπόρος της της βαθμολογίας δεν κέρδισε στην κατηγορία του.

Κατηγορία ΜΧ1
Δυνατά στον αγώνα μπήκε ο Βασίλης Πακαταρίδης κερδίζοντας το πρώτο σκέλος με σκοπό να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ευάγγελο Τσιάγκα που τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος όμως ο Τσιάγκας υπερασπίστηκε την θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας το σκέλος και αφήνοντας τον Πακαταρίδη δεύτερο. Όμως νικητής στον αγώνα ήταν ο Πακαταρίδης με τερματισμούς 1-2 με δεύτερο τον Τσιάγκα(4-1) και τρίτο τον αγέρωχο Άδαμο Πράσσο(4-2) ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Σάββας Παραστρατίδης(3-3).

IMG_1182

Ο Βασίλης Πακαταρίδης

Αποτελέσματα Καρυώτισσα ΜΧ1

Α-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

Κατηγορίες ΜΧ-Expert – MX2
Στον προηγούμενο αγώνα στην Εξοχή η κατηγορία MX-Expert είχε πραγματοποιηθεί μαζί με την ΜΧ1 λόγω των λιγοστών συμμετοχών. Στην Καρύωτισσα έγινε το ίδιο μόνο που αυτή την φορά αγωνίστηκαν με την ΜΧ2. Πρώτος την γραμμή του τερματισμού πέρασε και στα δύο σκέλη ο Γιώργος Αρβανίτης  με δεύτερο τον Δημήτρη Μπαξεβάνη της MX-Expert ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε στο πρώτο σκέλος ο Κων/νος Τσάτσος της ΜΧ2 και στο δεύτερο ο Γιάννης Τουρατζίδης της MX-Expert. Οι Αρβανίτης, Μπαξεβάνης και Τουρατζίδης ήταν οι τρεις πρώτοι τις κατηγορίας MX-Expert με τον Μπαξεβάνη να προηγείται στην βαθμολογία ενώ στην ΜΧ2 τα πάνω κάτω ήρθαν στον αγώνα και στην βαθμολογία μετά τις ατυχίες του αήττητου και πρωτοπόρου Ανέστη Ράδου(4-0). Νικητής για την κατηγορία ήταν ο Στάθης Φυσέκης(2-1) μετά από εκπληκτική μάχη στο δεύτερο σκέλος με τον δεύτερο της ημέρας Τσάτσο(1-2) ενώ σταθερά στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Φίλιππος Γαύρος. Οι Φυσέκης και Γαύρος(ο Τσάτσος είναι πιο πίσω) κάλυψαν πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία έναντι του πρωτοπόρου Ράδου και όλα θα κριθούν για την κατηγορία στον τελευταίο αγώνα στις Σέρρες.

IMG_8192

Στάθης Φυσέκης

Αποτελέσματα Καρυώτισσα ΜΧ-Expert – MX2

Α-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

Κατηγορία Junior
Κερδίζοντας ένα εύκολο και ένα δύσκολο σκέλος ο Δημήτρης Τουρατζίδης έφυγε νικητής από την Καρυώτισσα. Πίσω του και τις δύο φορές τερμάτισε ο Hristian Stankovic που προσπάθησε πολύ στο δεύτερο σκέλος να πάρει μια νίκη. Τρίτος ήταν ο Βασίλης Γρηγοριάδης.

IMG_6422

Δημήτρης Τουρατζίδης

Αποτελέσματα Καρυώτισσα Junior

Α-Σκέλος – Β-Σκέλος

Κατηγορία Mini
Επιστροφή στις νίκες για τον Γιώργο Καριώτη(2-1) στην Καρυώτισσα(μετά την νίκη του στον πρώτο αγώνα του θεσμού) επικρατώντας στην ισοβαθμία με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αντώνη Σάγμαλη(1-2). Οι δύο οδηγοί έκαναν το ένα-δύο με τρίτο τον Ηλία Γρηγοριάδη(3-3).

IMG_6047

Γιώργος Καριώτης

Αποτελέσματα Καρυώτισσα Mini

Α-Σκέλος – Β-Σκέλος

Φωτογραφίες: Αρχείο mxin.gr

1795 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεπερνώντας τις 130 συμμετοχές θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στο νησί της Κέρκυρας...