Οδήγησε μαζί με τον Luis Correia στο 2ο Enduro Meeting

LUISΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τις ειδικές του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro, ο συμπαθής  Πορτογάλος
Luís Correia ως επίτιμος προσκεκλημένος του επίσημου αντιπροσώπου των μοτοσυκλετών της Beta στην χώρα μας The Fuoristrada Co, πρόκειται να βρεθεί στο 2ο Enduro Meeting που θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στην Παραλία Αναβύσσου.

Με μία λαμπρή καριέρα από τον χώρο του motocross αλλά και την 4η θέση στο φετινό Enduro World Championsip στην κατηγορία Ε3, ο Luís Correia θα βρίσκεται στην χώρα μας για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση. Επάνω σε μία δίχρονη Beta RR 300 Racing, ο Πορτογάλος πρόκειται να ξεκινήσει το δικό του Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα με μία ειδική εκδήλωση για τα μέλη της οικογένειας της Beta. Σε μία καλά οργανωμένη φιλική βόλτα, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη θα είναι αφιερωμένο στους φίλους της μάρκας.

Την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί του γνώσεις, απόψεις και μερικά χωμάτινα χιλιόμετρα, θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στο 2ο Enduro Meeting που ξεκινά νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Δεκέμβρη. Μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Luís Correia θα βρίσκεται στον χώρο του event από νωρίς το πρωί υπογράφοντας αυτόγραφα και απαντώντας σε κάθε φιλική απορία. Όμως η δράση για τον Πορτογάλο αναβάτη του EWC, δεν θα περιοριστεί εντός των τειχών της γραμματείας του event.

Σε δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Luís Correia φορώντας την “εργοστασιακή” στολή του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα οδηγήσει μέσα στην διαδρομή enduro του event προσκαλώντας όλους τους φίλους να τον ακολουθήσουν σε μία χαλαρή βόλτα με στόχο την διασκέδαση αλλά και την καλύτερη δυνατή συλλογή εμπειριών και εικόνων από την άρτια τεχνική κατάρτιση ενός αναβάτη αυτού του επιπέδου.

Μείνετε συντονισμένοι για το λεπτομερές πρόγραμμα της επίσκεψης του Πορτογάλου “σταρ” του EWC στα χώματα της πατρίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το: info@betamotor.gr

Luís Correia

 

Εθνικότητα: Πορτογάλος

Γέννηση: Οκτώβριος 1985

Επάγγελμα: Αναβάτης Beta Factory Team

Χόμπι: MTB, Ποδηλασία, Τρέξιμο βουνού, Σινεμά

Αγωνιστικό βιογραφικό

2013 4ος Ε3 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro

2012 Πρωταθλητής Πορτογαλίας MX1

2ος στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας Elite

2011 Πρωταθλητής Πορτογαλίας Elite

Πρωταθλητής Πορτογαλίας MX1

2ος Ε2/5ος Γενικής στο International Six Days Enduro (Φιλανδία)

2010 Πρωταθλητής Πορτογαλίας MX1

Πρωταθλητής Πορτογαλίας MX2

Πρωταθλητής Ευρώπης Enduro με την ομάδα της Πορτογαλίας

2009 Πρωταθλητής Πορτογαλίας MX1

2ος στο πρωτάθλημα MX2

2ος Ε2 στο International Six Days Enduro (Πορτογαλία)

1991 Ξεκινά το motocross

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...